Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,341 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizin tercihleriniz ne yönden oldu. Ana kucaqimi puset mi. Puset örtüsü mü yoksa eskiler qibi sade sarı yazmamı. Puset kaç aya kadar kullanılıyor alıp 1 2 ay snra kullanilmaz oluyormu boşa masraf etmek istemiyorum ona qöre almak istiyorm puset alirsam ma×sumim kaç ay kullanılıyor. Bebek arabası alsam mı, Başka çocuk düşünmedqmden böyle diyorum yanlış anlaşılmasn. İlk cocuqum erkek nasıp olursa birde kızım olucak rabbim bi ömür can saqliklarini wersin hayrlica insaAllah 🤲♥️ ilk cocuqmda hiç biseyim yok çünkü küçük kaynimin bebek arabasını kullandık beraber kalıyordk kese birdi hiç biseyde söz hakkmz yoktu. Smdi ewim ayrı 3 yildr durumum iyi çok şükür 🤲 almalimiyim alsam ne almalıyım yardımcı olursanız çok memnun olurum 🌸

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizin tercihleriniz ne yönden oldu. Ana kucaqimi puset mi. Puset örtüsü mü yoksa eskiler qibi sade sarı yazmamı. Puset kaç aya kadar kullanılıyor alıp 1 2 ay snra kullanilmaz oluyormu boşa masraf etmek istemiyorum ona qöre almak istiyorm puset alirsam ma×sumim kaç ay kullanılıyor. Bebek arabası alsam mı, Başka çocuk düşünmedqmden böyle diyorum yanlış anlaşılmasn. İlk cocuqum erkek nasıp olursa birde kızım olucak rabbim bi ömür can saqliklarini wersin hayrlica insaAllah 🤲♥️ ilk cocuqmda hiç biseyim yok çünkü küçük kaynimin bebek arabasını kullandık beraber kalıyordk kese birdi hiç biseyde söz hakkmz yoktu. Smdi ewim ayrı 3 yildr durumum iyi çok şükür 🤲 almalimiyim alsam ne almalıyım yardımcı olursanız çok memnun olurum 🌸
O konuda bende düşünüyorum Puset i ana kucagıma nilmiyom

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Bence elektrikli anakucaklari var onların çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum onlardan alacağım hatta. Bebeği oyalamak için vs. Çok çok iyi kullanan arkadaşlarım var hepside çok memnun. Puset de dışarı çıkarken çok gerekli zaten bebek arabalarinin çoğu takım şeklinde. Bebeği dışarı çıkarırken de araba lazım olacak o yüzden uygun fiyat bakıp bence hepsini almalısınız imkanınız varsa. Yada ikinci ellere bakın çok avantajlı şeyler denk gelebiliyor ikinci el ürünlerde. Puset örtüsü de çok gerekli değil muslin bezler var dediğiniz gibi sarı örtü kullanabilirsiniz. Naçizane benim fikrim 🙏❤️

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kullanmadım ama bana puset çok küçük sert rahatsız geliyor ya bilmiyorum rahattır belki ama dışardan öyle görünüyor çok küçük gibi . Ana kucağı daha rahat yumuşak. Bende bilmiyorum vala ne alırız 🤷‍♀️ bakalım belki içi rahat pusetler de vardır

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bence elektrikli anakucaklari var onların çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum onlardan alacağım hatta. Bebeği oyalamak için vs. Çok çok iyi kullanan arkadaşlarım var hepside çok memnun. Puset de dışarı çıkarken çok gerekli zaten bebek arabalarinin çoğu takım şeklinde. Bebeği dışarı çıkarırken de araba lazım olacak o yüzden uygun fiyat bakıp bence hepsini almalısınız imkanınız varsa. Yada ikinci ellere bakın çok avantajlı şeyler denk gelebiliyor ikinci el ürünlerde. Puset örtüsü de çok gerekli değil muslin bezler var dediğiniz gibi sarı örtü kullanabilirsiniz. Naçizane benim fikrim 🙏❤️
Güzelmiş cnm alabilirim sadece fikir alayım dedim 6 yıl oldu herşeyi unuttum vslla

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Canim ana kucagi evdeyken kullanilan degil mi. Hani bazen kendi kendinede salliyor. Eyer ben max 45 dk onda tutabilirsin kemik yapisini bozmasin diye duydum ama instegramda bir ebe paylasti yabanci bir metni cevirere, artik onu tavsiye etmiyorlarmis, bebek olumleri artmis. Hatta cok unlu markalara geri iadeleri aliyormus. Ben kesinlikle almiyacam bu yuzden. Yere birsey sererim ona yatirim daha iyi. Pusetide arkadasim oturana kadar kullanabiliyorsun dedi. Ben yurtdisinda oldugumdan mecbur alacagim. Hastanede onla cikmak zorundayim ve arabayada onsuz asla bebek binemez.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar