Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,341 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizin tercihleriniz ne yönden oldu. Ana kucaqimi puset mi. Puset örtüsü mü yoksa eskiler qibi sade sarı yazmamı. Puset kaç aya kadar kullanılıyor alıp 1 2 ay snra kullanilmaz oluyormu boşa masraf etmek istemiyorum ona qöre almak istiyorm puset alirsam ma×sumim kaç ay kullanılıyor. Bebek arabası alsam mı, Başka çocuk düşünmedqmden böyle diyorum yanlış anlaşılmasn. İlk cocuqum erkek nasıp olursa birde kızım olucak rabbim bi ömür can saqliklarini wersin hayrlica insaAllah 🤲♥️ ilk cocuqmda hiç biseyim yok çünkü küçük kaynimin bebek arabasını kullandık beraber kalıyordk kese birdi hiç biseyde söz hakkmz yoktu. Smdi ewim ayrı 3 yildr durumum iyi çok şükür 🤲 almalimiyim alsam ne almalıyım yardımcı olursanız çok memnun olurum 🌸
Bende her ikisi de var ana kucağını çok kullanamadım açıkçası puset bebeği biraz daha fazla sarıp sarmaladığı için yani daha eğik daha dar diğerine göre oğlum daha rahat etti onda ana kucağından kendini kaydırırdı aşağı pusette hiç yaşamadım öylr bir sıkıntı

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizin tercihleriniz ne yönden oldu. Ana kucaqimi puset mi. Puset örtüsü mü yoksa eskiler qibi sade sarı yazmamı. Puset kaç aya kadar kullanılıyor alıp 1 2 ay snra kullanilmaz oluyormu boşa masraf etmek istemiyorum ona qöre almak istiyorm puset alirsam ma×sumim kaç ay kullanılıyor. Bebek arabası alsam mı, Başka çocuk düşünmedqmden böyle diyorum yanlış anlaşılmasn. İlk cocuqum erkek nasıp olursa birde kızım olucak rabbim bi ömür can saqliklarini wersin hayrlica insaAllah 🤲♥️ ilk cocuqmda hiç biseyim yok çünkü küçük kaynimin bebek arabasını kullandık beraber kalıyordk kese birdi hiç biseyde söz hakkmz yoktu. Smdi ewim ayrı 3 yildr durumum iyi çok şükür 🤲 almalimiyim alsam ne almalıyım yardımcı olursanız çok memnun olurum 🌸
Merhaba canım benim iki kızım var şimdi 3.ye hamileyim ama daha cinsiyetini öğrenmedim konuya gelirsek ben ilk kızım da ilk önce puset kulandım onun ole araba da falan kolay oluyor ama elinde taşırken çok zor oluyor sonradan anakucagi kulandim o puSet e göre daha rahat dı sonra da ablam bana bebek arabası verdi onun ile hepsinden daha rahat oldu yani en iyisi bana göre bebek arabası tabi kendi tercihin hangisinikulan mak kolayına gelirse

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar