Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,341 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizin tercihleriniz ne yönden oldu. Ana kucaqimi puset mi. Puset örtüsü mü yoksa eskiler qibi sade sarı yazmamı. Puset kaç aya kadar kullanılıyor alıp 1 2 ay snra kullanilmaz oluyormu boşa masraf etmek istemiyorum ona qöre almak istiyorm puset alirsam ma×sumim kaç ay kullanılıyor. Bebek arabası alsam mı, Başka çocuk düşünmedqmden böyle diyorum yanlış anlaşılmasn. İlk cocuqum erkek nasıp olursa birde kızım olucak rabbim bi ömür can saqliklarini wersin hayrlica insaAllah 🤲♥️ ilk cocuqmda hiç biseyim yok çünkü küçük kaynimin bebek arabasını kullandık beraber kalıyordk kese birdi hiç biseyde söz hakkmz yoktu. Smdi ewim ayrı 3 yildr durumum iyi çok şükür 🤲 almalimiyim alsam ne almalıyım yardımcı olursanız çok memnun olurum 🌸
Bebek arabanı biraz büyük al ikisini de bindirirsin puset de ana kucağı da kullanışsız benimde ikinci hamileliğim boşa aldık ana kucağını puseti de komşum verdi oda aynı şekilde

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bebek arabanı biraz büyük al ikisini de bindirirsin puset de ana kucağı da kullanışsız benimde ikinci hamileliğim boşa aldık ana kucağını puseti de komşum verdi oda aynı şekilde
Klasik bebek arabası almayi düşünüyorum alirsam dolap uyqulamsna baktim şu modern olanlar sanrım 1 yasa kadar kullanilyor satan kişiler hep 1 yasndan snra kullanamdk diyor. Puseti bilmiyrm coqu iyi kullansli dedi kafama yatti aslında şöyle uzun süreli kullanacqm bi puset bulursam almayi düşünüyorum 😌
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benimki chicco ama ablamın kullandığının markasını bilmiyorum
5 ayliksa hala kullanıyosnz demktr sizinkide iyi heralde daha kullanilirliqi warmi peki maksimum 6 ay felan mi

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Klasik bebek arabası almayi düşünüyorum alirsam dolap uyqulamsna baktim şu modern olanlar sanrım 1 yasa kadar kullanilyor satan kişiler hep 1 yasndan snra kullanamdk diyor. Puseti bilmiyrm coqu iyi kullansli dedi kafama yatti aslında şöyle uzun süreli kullanacqm bi puset bulursam almayi düşünüyorum 😌
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

5 ayliksa hala kullanıyosnz demktr sizinkide iyi heralde daha kullanilirliqi warmi peki maksimum 6 ay felan mi
Bebek arabası eski model olanlar var ya yeni çıkan değilde ben ondan almıştım kızıma hala daha iyi alman marka tavsiye ederim

Emineböyter

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizin tercihleriniz ne yönden oldu. Ana kucaqimi puset mi. Puset örtüsü mü yoksa eskiler qibi sade sarı yazmamı. Puset kaç aya kadar kullanılıyor alıp 1 2 ay snra kullanilmaz oluyormu boşa masraf etmek istemiyorum ona qöre almak istiyorm puset alirsam ma×sumim kaç ay kullanılıyor. Bebek arabası alsam mı, Başka çocuk düşünmedqmden böyle diyorum yanlış anlaşılmasn. İlk cocuqum erkek nasıp olursa birde kızım olucak rabbim bi ömür can saqliklarini wersin hayrlica insaAllah 🤲♥️ ilk cocuqmda hiç biseyim yok çünkü küçük kaynimin bebek arabasını kullandık beraber kalıyordk kese birdi hiç biseyde söz hakkmz yoktu. Smdi ewim ayrı 3 yildr durumum iyi çok şükür 🤲 almalimiyim alsam ne almalıyım yardımcı olursanız çok memnun olurum 🌸
Ben puset aldım yumusak süngeri de var çok rahat oluyor 6 7 ay da kullanabiliniyor

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Arabanız varsa ilk bir yıl puset işini hallediyor canım sarı bez yerine puset örtüsü tercih edebilirsin benimde ilk erkek ikinci kız oğlumdan olan herşeyi kız kardeşime vermiştim onunda ikinci kız şimdi kullanmadığı kıyafetleri ben alacağım bebek arabasında ondan alacağım sallanan beşik de kuzeninden oğlumun puseyi kırmızıydı onu kullanacağım kısmetse çabuk büyüyorlar zaten ekstra masraf yapmam diyorum bir beşik birde diğer ihtiyaçlarını aldım mı tamamdır 😅😇

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar