Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,341 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler yardımcı olur musunuz 🌿🥰
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Arabanız varsa ilk bir yıl puset işini hallediyor canım sarı bez yerine puset örtüsü tercih edebilirsin benimde ilk erkek ikinci kız oğlumdan olan herşeyi kız kardeşime vermiştim onunda ikinci kız şimdi kullanmadığı kıyafetleri ben alacağım bebek arabasında ondan alacağım sallanan beşik de kuzeninden oğlumun puseyi kırmızıydı onu kullanacağım kısmetse çabuk büyüyorlar zaten ekstra masraf yapmam diyorum bir beşik birde diğer ihtiyaçlarını aldım mı tamamdır 😅😇
Bebek arabamz da yok maalesef kaynimdan kalanı kullanmstim oqlumda oda mawiliydi zaten baskasna wermstm. Ya başka çocuk düsünmuyrm ya o yüzden bende qereksz yere biseyler almak istemiyrm puset örtüsü mesela en fazla 40 cikana yada 3 aya kadar kullanilir ondan snra büyümüş oluyr. Böyle düşününce luzumsz qeliyo puset örtüsü. Benim hiç Biseyim yok herseyi sıfırdan alcam odandan fikir alayım dedm

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bebek arabamz da yok maalesef kaynimdan kalanı kullanmstim oqlumda oda mawiliydi zaten baskasna wermstm. Ya başka çocuk düsünmuyrm ya o yüzden bende qereksz yere biseyler almak istemiyrm puset örtüsü mesela en fazla 40 cikana yada 3 aya kadar kullanilir ondan snra büyümüş oluyr. Böyle düşününce luzumsz qeliyo puset örtüsü. Benim hiç Biseyim yok herseyi sıfırdan alcam odandan fikir alayım dedm
İyi yapmışsın canım benim oğlanın bebek arabasını bende görümceme vermiştim kırmışlar kardeşimin krem gold oğluda kızıda kullandı sapasağlam bende o yüzden ayrı masraf yapıp almak istemiyorum puset örtüsü de içine nasıl sinerse öyle yap canım hani sarı eşarp çok ince kalır ne zaman doğumun bilmiyorum ama benim kışın olacağı için kullanırım diyorum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sizin tercihleriniz ne yönden oldu. Ana kucaqimi puset mi. Puset örtüsü mü yoksa eskiler qibi sade sarı yazmamı. Puset kaç aya kadar kullanılıyor alıp 1 2 ay snra kullanilmaz oluyormu boşa masraf etmek istemiyorum ona qöre almak istiyorm puset alirsam ma×sumim kaç ay kullanılıyor. Bebek arabası alsam mı, Başka çocuk düşünmedqmden böyle diyorum yanlış anlaşılmasn. İlk cocuqum erkek nasıp olursa birde kızım olucak rabbim bi ömür can saqliklarini wersin hayrlica insaAllah 🤲♥️ ilk cocuqmda hiç biseyim yok çünkü küçük kaynimin bebek arabasını kullandık beraber kalıyordk kese birdi hiç biseyde söz hakkmz yoktu. Smdi ewim ayrı 3 yildr durumum iyi çok şükür 🤲 almalimiyim alsam ne almalıyım yardımcı olursanız çok memnun olurum 🌸
Bende pusetçiyim ana kucağı güvenilir gelmiyo bana sanki her an kopacak gibi

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Sizin dediqnz ewde kullaniliyor yada piknikte quzel oluyor onun Manuel wardi bende, çok kullanisli ewet bende onu çok beqenmstim aynı puset qibi yemek yaparken felan yanına koy ayaqnla salla. Çok teşekkür ederim🌸 ikinci el dusunmiyo deqilm birdaha çocuk dusunmedqmden baklm 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Onun Manuel i war bende benmde 3 kademliydi teşekkür ederim 🌸
Valla pratik şeylere bende bayılıyorum özellikle yalnız bebeğe bakacak olanlar için kullanışlı şeyler çok önemli. Birçok sevi ikinci el alan var benim çevremde. Benimde yigenlerim var onlara zamanında aldiklarimizi şimdi benim minnosum kullanacak Allah'tan o yönden avantajliyiz 😍❤️

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Valla pratik şeylere bende bayılıyorum özellikle yalnız bebeğe bakacak olanlar için kullanışlı şeyler çok önemli. Birçok sevi ikinci el alan var benim çevremde. Benimde yigenlerim var onlara zamanında aldiklarimizi şimdi benim minnosum kullanacak Allah'tan o yönden avantajliyiz 😍❤️
Ee boşuna dememişler çocuk çocuğun mirasçısıdır diye 😍

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
İyi yapmışsın canım benim oğlanın bebek arabasını bende görümceme vermiştim kırmışlar kardeşimin krem gold oğluda kızıda kullandı sapasağlam bende o yüzden ayrı masraf yapıp almak istemiyorum puset örtüsü de içine nasıl sinerse öyle yap canım hani sarı eşarp çok ince kalır ne zaman doğumun bilmiyorum ama benim kışın olacağı için kullanırım diyorum
Erken doqum qibi durumum olmazsa Kasım 19 20 doqumum qörünuyor ben temmelli erzurmdaym ülkemzn en soquk yeri ☺ olmadi puseti aldm onunda alırım ya napiyim yakın cewremde doqum yapan olursa ihtiyaci olursa bende werirm 😊

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Erken doqum qibi durumum olmazsa Kasım 19 20 doqumum qörünuyor ben temmelli erzurmdaym ülkemzn en soquk yeri ☺ olmadi puseti aldm onunda alırım ya napiyim yakın cewremde doqum yapan olursa ihtiyaci olursa bende werirm 😊
Aynen öyle canım en iyisini yaparsın hiç olmadı kaldır sakla 😇

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benim awantajli yanım yok maalesef abim war 2 oqlu war ablam war 2 oqlu war diqer ablam war 3 kizi war ama üzerinden qecti 8 yıl biseyleri yok 😊 benimde kızım olcak e alınması qerekiyr ☺ sizin iyiyms 🤗

Aynen öyle canım en iyisini yaparsın hiç olmadı kaldır sakla 😇
Öyle yaparım ewet annem saklamış mesela bizden kalanlari en büyük ablama wermsti ablam 3 çocuk büyüttü battaniye kundak 🤗

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Benim awantajli yanım yok maalesef abim war 2 oqlu war ablam war 2 oqlu war diqer ablam war 3 kizi war ama üzerinden qecti 8 yıl biseyleri yok 😊 benimde kızım olcak e alınması qerekiyr ☺ sizin iyiyms 🤗

Öyle yaparım ewet annem saklamış mesela bizden kalanlari en büyük ablama wermsti ablam 3 çocuk büyüttü battaniye kundak 🤗
Olsun ya ufak tefek alırsınız bisyler hemen büyüyorlar zaten herkes öyle diyor. Ben ilk olduğu için çok hevesleniyorum herşeyden almak istiyorum ama kızıyorlar bana kullanamiycaksin diye 😬 hepside nasibiyle geliyor zaten. Olur biter herşey Allah sağlık kuvvet versin gerisi gelir ❤️🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar