Sorum var Annelerimmm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Annelerimmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,417 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annelerimmm
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 6 gün sonra 5 ayına girecek ama dünden beri meme reddi yapıyor geçici bir şey mi acaba başına gelen var mı 3.ayda da bunu yaşamıştık ama bu kadar direnmiyordu uyku aralarında emiyordu şimdi hiç ağzına bile almak istemiyorum bu da beni çok üzüyor
Seni cok iyi anlıyorum canım benim oğlumda 4 buçuk aylık 3 buçuk aylıkdan beri meme reddi yaşıyoruz bizde ve hâlâ daha devam ediyo ara ara geceleri hiç bı problem yok emiyo sabaha karşıda emiuo ama gün içinde almiyo dokdorumuza sorduğumuzda 3 4 ay içinde meme reddi yasananiliyo demisdi zorlama yarım saat arayla sık sık dene demisdi bende öyle yapıyorum sende bı dene istersen okadar akillarki inatlasinca almiyolar maalesf

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim 6 gün sonra 5 ayına girecek ama dünden beri meme reddi yapıyor geçici bir şey mi acaba başına gelen var mı 3.ayda da bunu yaşamıştık ama bu kadar direnmiyordu uyku aralarında emiyordu şimdi hiç ağzına bile almak istemiyorum bu da beni çok üzüyor
Emzirme pozisyonlarını değiştir canım yatarak ayakta bebeğinin başı memede gövdesi ayakları kolunun altında olsun. Birde öyle dene pes etme geçici bir süreçtir

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla aynıyız Kayra tam düzeldi dedim yeniden başladı birde geceleri nerdeyse hiç uyanmiyor artık doğal olarak emmiyorda gündüz 6 7 kez emiyor tamam sabah bile zorlaya zorlaya emzirdim valla pozisyon değiştirerek anca titturuyorum yada oyun oynarak bakalım ne zaman düzelecek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hoplayarak emzirmeye çalışıyorum sıkıntıya girince hiç emmek istemiyor 🥺 offf şimdiki bebekler gerçekten çok farklı inşallah tez zamanda atlatırız bu durumu
Valla kuzum ben bunlar gibi bebek görmedim çok zekiler bird inatları inat 🤦🏻‍♀️

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Valla aynıyız Kayra tam düzeldi dedim yeniden başladı birde geceleri nerdeyse hiç uyanmiyor artık doğal olarak emmiyorda gündüz 6 7 kez emiyor tamam sabah bile zorlaya zorlaya emzirdim valla pozisyon değiştirerek anca titturuyorum yada oyun oynarak bakalım ne zaman düzelecek

Valla kuzum ben bunlar gibi bebek görmedim çok zekiler bird inatları inat 🤦🏻‍♀️
Her ay ümit ediyorum belki bidaki ay düzelir diye ama yine aynı sorun oluyor ek gıda da vermiyorum şuan tek düşüncem acaba 6 aylık olunca da mı bu sorunu yaşayacağız inşallah az emmelerinden dolayı sütümüzde azalma olmaz

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Her ay ümit ediyorum belki bidaki ay düzelir diye ama yine aynı sorun oluyor ek gıda da vermiyorum şuan tek düşüncem acaba 6 aylık olunca da mı bu sorunu yaşayacağız inşallah az emmelerinden dolayı sütümüzde azalma olmaz
Olmaz korkma canım benim sustumde sıkıntı yok 1 aydır ama bilmiyorum

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank

Bunun üstüne ek gıdaya veya tattırmaya başlama derim meme reddi geçince sütünü emmeye devam edince başlarsın tattırmaya

Bunun üstüne ek gıdaya veya tattırmaya başlama derim meme reddi geçince sütünü emmeye devam edince başlarsın tattırmaya

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Olmaz korkma canım benim sustumde sıkıntı yok 1 aydır ama bilmiyorum
İnsalalh canım benim 😘

Aç kalmasına dayanamıyorum uyuyamıyor emmiyorda kayınvalidem de pirinç unu ile mama ver sen bakmıyorsun deyip duruyor aqzina değişik bi tat alsa beni bir daha emmez diye de endişeleniyorum

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnsalalh canım benim 😘

Aç kalmasına dayanamıyorum uyuyamıyor emmiyorda kayınvalidem de pirinç unu ile mama ver sen bakmıyorsun deyip duruyor aqzina değişik bi tat alsa beni bir daha emmez diye de endişeleniyorum
😍❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar