Sorum var Annelerimmm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Annelerimmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,417 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annelerimmm
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
İnsalalh canım benim 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aç kalmasına dayanamıyorum uyuyamıyor emmiyorda kayınvalidem de pirinç unu ile mama ver sen bakmıyorsun deyip duruyor aqzina değişik bi tat alsa beni bir daha emmez diye de endişeleniyorum
Ah şu kaynanalar zaten😒

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Bebeğim 6 gün sonra 5 ayına girecek ama dünden beri meme reddi yapıyor geçici bir şey mi acaba başına gelen var mı 3.ayda da bunu yaşamıştık ama bu kadar direnmiyordu uyku aralarında emiyordu şimdi hiç ağzına bile almak istemiyorum bu da beni çok üzüyor
Insallah duzelir canim kecmis olsun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bebeğim 6 gün sonra 5 ayına girecek ama dünden beri meme reddi yapıyor geçici bir şey mi acaba başına gelen var mı 3.ayda da bunu yaşamıştık ama bu kadar direnmiyordu uyku aralarında emiyordu şimdi hiç ağzına bile almak istemiyorum bu da beni çok üzüyor
Bugün gece bizde aynı sorunla karilaştik canm benim bebeğim daha 2 aylık olucak uyku aralarında verdim exstradan yatmadan önce mamada veriyorum ben mamayı içti ama beni red etti bugün gene aynı sorunla karşı karşıyayız 2 3 dakka emiyor ve bırakıyor oysaki sutumde var korkuyorum beni bırakmasından 🥺

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Bugün gece bizde aynı sorunla karilaştik canm benim bebeğim daha 2 aylık olucak uyku aralarında verdim exstradan yatmadan önce mamada veriyorum ben mamayı içti ama beni red etti bugün gene aynı sorunla karşı karşıyayız 2 3 dakka emiyor ve bırakıyor oysaki sutumde var korkuyorum beni bırakmasından 🥺
Sakın biberon verme mamayı kaşıkla ver ben mamada vermiyorum sütümü saqp kaşıkla veriyorum biberon verirsen seni emmez inşallah tez zamanda bizleri emerler

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sakın biberon verme mamayı kaşıkla ver ben mamada vermiyorum sütümü saqp kaşıkla veriyorum biberon verirsen seni emmez inşallah tez zamanda bizleri emerler
Biberonla veriyorum vallha kaşıkla hiç vermedim açıkçası bu zamana kadar bi sorun yoktu dün cıktı piyasaya anlamadim🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Biberonla veriyorum vallha kaşıkla hiç vermedim açıkçası bu zamana kadar bi sorun yoktu dün cıktı piyasaya anlamadim🤣
Bi 6 ay emseler minnaklar 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar