Sorum var Annelerimmm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Annelerimmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,417 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annelerimmm
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tamm kuzum haber ederim inşallah❤ bakalım kötü birşey çıkmaz insallah🙄 hastaneden gözüm çok korktuk vallha gidecem diye aklım çıkıyor 🥺
Korkma canım korkma. Biliyorum insan hastanede kötü anılar yaşayınca çekiniyor ama orası da olmasa olmuyor bak ben 3 ay Allah'ın her günü Kayra için hastaneye gittim yattık ettik damar yolları kan almalar ama şükür sonunda sağlıklı bir şekilde çıktık. Sen ilk kendini tedavi et sonra meleğini senden ona geçiyor çünkü.. bende Kayra için giderken hep bir qdim geriden gidiyorum hastaneye yatırırlar mi acaba yine hastalığı tekrarlar mı diye ama şükür sıkıntı yok..

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Korkma canım korkma. Biliyorum insan hastanede kötü anılar yaşayınca çekiniyor ama orası da olmasa olmuyor bak ben 3 ay Allah'ın her günü Kayra için hastaneye gittim yattık ettik damar yolları kan almalar ama şükür sonunda sağlıklı bir şekilde çıktık. Sen ilk kendini tedavi et sonra meleğini senden ona geçiyor çünkü.. bende Kayra için giderken hep bir qdim geriden gidiyorum hastaneye yatırırlar mi acaba yine hastalığı tekrarlar mı diye ama şükür sıkıntı yok..
Aman aman maşallah rabbim hastalıklarını göstermesin kuzuların 🧿🙏 haklisin canım çok doğru söylüyosun 🙄

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Uyumuyor çünkü 🤣🤣 kuzum ya larene zeytinyağ versem olurmu acaba bugün sadece 2 sefer kaka yapti sabah ve birdaha yapmadı çok hzuursuz bugün emiyor gazida çıkmıyor Anlamadim gitti
Canım eğer yaptı ise Bosa verme belki başka bir sıkıntısı vardır . Hiç yapmadigu zaman ver ama istersen kulak temizleme çöpünu zeytinyağına batır poposuna sur biraz çok ileri ittirmeden o zaman yapar tekrar eğer gazı vs vaesa çıkarır ben kayraya öyle yapıyordum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım eğer yaptı ise Bosa verme belki başka bir sıkıntısı vardır . Hiç yapmadigu zaman ver ama istersen kulak temizleme çöpünu zeytinyağına batır poposuna sur biraz çok ileri ittirmeden o zaman yapar tekrar eğer gazı vs vaesa çıkarır ben kayraya öyle yapıyordum
Bugün sadece 2 sefer yaptı aşırı huzursuz uyuyor aradan 10 dakka geçiyor ıkınarak uyanıyor gazida çıkmıyor baktim kaka yok sabahtan beri Anlamadim olmazsa dediğin gibi yapiyim şimdi ayağımda sallıyorum kalksinda deneyim kuzum 🥰❤ teşekkür ederim kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar