Sorum var Annelerimmm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Annelerimmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,417 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annelerimmm
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Valla aynıyız Kayra tam düzeldi dedim yeniden başladı birde geceleri nerdeyse hiç uyanmiyor artık doğal olarak emmiyorda gündüz 6 7 kez emiyor tamam sabah bile zorlaya zorlaya emzirdim valla pozisyon değiştirerek anca titturuyorum yada oyun oynarak bakalım ne zaman düzelecek
Aman kuzum uyusun ne güzel işte benimki de uyuyor acıkınca ağlıyor 🤗

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Amin teyzesi amin 🤲🏻❤️❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Prenses nasıl
Prenses uyusam mi uyumamalı diye düşünüyor hastaneden geldik kaka yapmasını bekliyoruz tekrardan bi durumu için gittik ama yapmadı hanefendi🙄 kilosuna feln baktılar iste benim yediğim birşey fazla kacirmissam ondan kaynaklanmis olabilir dedi 4 aylik olduğunda alerji testi yapıcaz dedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Prenses uyusam mi uyumamalı diye düşünüyor hastaneden geldik kaka yapmasını bekliyoruz tekrardan bi durumu için gittik ama yapmadı hanefendi🙄 kilosuna feln baktılar iste benim yediğim birşey fazla kacirmissam ondan kaynaklanmis olabilir dedi 4 aylik olduğunda alerji testi yapıcaz dedi
Hmm anladım kuzum öncelikle geçmiş olsun inşallah 4 aylıkken de sıkıntı çıkmaz bir şeye alerjisi olmaz miniğin yoksa dikkat etmesi cidden baya sıkıntı oluyor.sen kendini gösterdin mi peki doktora sezaryan yeri ve kanama için 🤔

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Hmm anladım kuzum öncelikle geçmiş olsun inşallah 4 aylıkken de sıkıntı çıkmaz bir şeye alerjisi olmaz miniğin yoksa dikkat etmesi cidden baya sıkıntı oluyor.sen kendini gösterdin mi peki doktora sezaryan yeri ve kanama için 🤔
Teşekkür ederim canım bide doktor yüzüme baktı sen annesimisin dedi bana bende evet dedim sen kansızlık yüzünden belli dedi senin kansizligindan da olabilir dedi 😳yok ben gösteremedim doktorum yokmuş bugün Larenin kaka yarına kaldı şuan yapmadı daha çünkü yarın bende görüncem bakalım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim canım bide doktor yüzüme baktı sen annesimisin dedi bana bende evet dedim sen kansızlık yüzünden belli dedi senin kansizligindan da olabilir dedi 😳yok ben gösteremedim doktorum yokmuş bugün Larenin kaka yarına kaldı şuan yapmadı daha çünkü yarın bende görüncem bakalım
Ay doktorlar direk anlıyor ya bazı şeyleri onu da göster ihmal etme canım . Haber edersin doktordan çıktıktan sonra ❣️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar