ins cnm saglikla bir an önce zamanu gelince bize gelsin istiyorum Allah in izni ile amin cnmRica ederim kuzum bebek evin neşesidir gelince hersey yoluna girer huzur getirir inşallah size
ins cnm saglikla bir an önce zamanu gelince bize gelsin istiyorum Allah in izni ile amin cnmRica ederim kuzum bebek evin neşesidir gelince hersey yoluna girer huzur getirir inşallah size
Çok geçmiş olsun canım benimiyi gunler kızlar nasılsıniz ins iyisinizdr size bir sorum olacak fikrinize ihtiyacim var yardimci olur msnuz tuvaletten sonra akinti seklinde sari yesil karışımı akinti gibi birsey geliyor peceteye enfeksiyon mu sizce anneler bide bgun camasirim da islaniyor neden bilgisi olan var mi ayni durumda olan var mi neden olur acaba
cok tsk ederim cnm benimÇok geçmiş olsun canım benim
O türde renk enfeksiyon olabilir nişan falan kan ve kahve rengi olurmuşiyi gunler kızlar nasılsıniz ins iyisinizdr size bir sorum olacak fikrinize ihtiyacim var yardimci olur msnuz tuvaletten sonra akinti seklinde sari yesil karışımı akinti gibi birsey geliyor peceteye enfeksiyon mu sizce anneler bide bgun camasirim da islaniyor neden bilgisi olan var mi ayni durumda olan var mi neden olur acaba
Elhamdülillah canım idare ediyoruz, benimde hamileliğimin başından beri var enfeksiyon demişti Dr iki defa toz içecek şeklinde ilaç vermişti bir kere fitil ve krem kullanınca iyi gelmişti şimdi ise hâlâ var bende kontrolüme gidince Dr a söyleyeceğim bakalım ne dicekiyi gunler kızlar nasılsıniz ins iyisinizdr size bir sorum olacak fikrinize ihtiyacim var yardimci olur msnuz tuvaletten sonra akinti seklinde sari yesil karışımı akinti gibi birsey geliyor peceteye enfeksiyon mu sizce anneler bide bgun camasirim da islaniyor neden bilgisi olan var mi ayni durumda olan var mi neden olur acaba
Suya elma sirkesi katıp içebilirsinizElhamdülillah canım idare ediyoruz, benimde hamileliğimin başından beri var enfeksiyon demişti Dr iki defa toz içecek şeklinde ilaç vermişti bir kere fitil ve krem kullanınca iyi gelmişti şimdi ise hâlâ var bende kontrolüme gidince Dr a söyleyeceğim bakalım ne dicek
anladim cnm tsk ederim yok şükür kanda leke de kavrengi de yok cnm şükür sagolO türde renk enfeksiyon olabilir nişan falan kan ve kahve rengi olurmuş
sagl cnm benm deneyecegim insSuya elma sirkesi katıp içebilirsiniz
cok gecmis olsun cnm senin bebis kac haftalık akıntı dan asagiya baskı oluyor mu cnm sende deElhamdülillah canım idare ediyoruz, benimde hamileliğimin başından beri var enfeksiyon demişti Dr iki defa toz içecek şeklinde ilaç vermişti bir kere fitil ve krem kullanınca iyi gelmişti şimdi ise hâlâ var bende kontrolüme gidince Dr a söyleyeceğim bakalım ne dicek
anladim cnm cok tsk ederim tatlim koku yok ama iste akıntı var baya sekilde bide idrara cok çıkıyorum neredeyse 5 dk da bir cnm kasigimda oynamaya başladı bebis de resmen cok sert sekilde bakalim artk bol bol yatip dinlenmeyi düşünüyorum insKuzum geçmiş olsun. Koyu sarı, yeşil, kokulu idrar, idrarda yanma, kasık ağrısı, vajinada kaşıntı gibi şikayetler enfeksiyon belirtisidir.
Bütün belirtiler görülmüyor maalesef kuzum bende sadece kasık ağrısı ile gitmiştim enfeksiyon çıkmıştı. Bol bol su içmeye özen göster ilerleyen zamanlarda daha Zor oluyor emin olanladim cnm tsk ederim yok şükür kanda leke de kavrengi de yok cnm şükür sagol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
sagl cnm benm deneyecegim ins
cok gecmis olsun cnm senin bebis kac haftalık akıntı dan asagiya baskı oluyor mu cnm sende de
anladim cnm cok tsk ederim tatlim koku yok ama iste akıntı var baya sekilde bide idrara cok çıkıyorum neredeyse 5 dk da bir cnm kasigimda oynamaya başladı bebis de resmen cok sert sekilde bakalim artk bol bol yatip dinlenmeyi düşünüyorum ins