Annnişler 🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Annnişler 🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,185 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annnişler 🤭
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canım sezeryan ise ben pijama takımı tercih ediyorum sunta taktıkları için yürürken bacaklarım açılmasın diye
Sezeryan olmuştum ama yürütmeden önce sondayı çıkartmışlardı kararsız kaldım acaba gecelik daha mı rahat diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğumun ne zaman canım 🥰 eğer yazda olursa 2 takımı da al rahat etmezsen değiştirirsin🥰
Doğumum temmuz da daha varda şimdiden alıp koyayım dedim hangisini alacağımı bilemedim🥰

Doğumun ne zaman canım 🥰 eğer yazda olursa 2 takımı da al rahat etmezsen değiştirirsin🥰
Doğumum temmuz da daha varda şimdiden alıp koyayım dedim hangisini alacağımı bilemedim🥰
Ben pijama takımı almayı düşünüyorum daha rahat olur
O zaman ben yine pijama takımı giyim çoğunluk bu yönde 🤗

Nasıl rahat ediyorsan kuzu ben pijamayla rahat ediyorm
İlkin de pijama giydim rahattı ama gecelik acaba daha mı rahat onu merak ettim 🤗

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan olmuştum ama yürütmeden önce sondayı çıkartmışlardı kararsız kaldım acaba gecelik daha mı rahat diye

O zaman ben yine pijama takımı giyim çoğunluk bu yönde 🤗

İlkin de pijama giydim rahattı ama gecelik acaba daha mı rahat onu merak ettim 🤗
Kuzum bir tane pijama al yanına rahat edemezsen değiştirirsin bana kalsa ben esortman ile giyecektm

Tüm sayfalar yüklendi.