Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar severek evlendinizmi? Şimdi seviyormusunuz?
Önceleri sevip sonradan sevginizi yitirdiyiniz zamanlar oldumu. Sizmi seviyorsunuz ya onlarmı sizden çok seviyor
Bazen kendi kendime düşünüyorumda şu konuya yorum yapan hanımlar şimdi neler hoss ediyor yinemi duygularınız öyle. Çokmu seviyorsunuz ya sevgi diye bir şey kaalmadımı
Önceleri sevip sonradan sevginizi yitirdiyiniz zamanlar oldumu. Sizmi seviyorsunuz ya onlarmı sizden çok seviyor
Ben severek evlendim çok seviyorum vallahi kocamı kocamda hamd olsun sevfisini ilgisini eksik etmez eğlenceli insanlarızdır sıkıntı çıkınca aramızda dalgaya vuruyoruz birbirimizi kırmamaya özen gösteriyoruz o yüzden saygı da olduğu için sevfimi yitireceğim bir durum olmuyor ailesinide severim oda benim ailemi sever allah var iyiyz yani allah herkeze yuvasında huzur nasip etsin
Bazen kendi kendime düşünüyorumda şu konuya yorum yapan hanımlar şimdi neler hoss ediyor yinemi duygularınız öyle. Çokmu seviyorsunuz ya sevgi diye bir şey kaalmadımı
Canım bende severek evlendim ve eşimi ortaokuldan beri tanıyorum ve şu anda 9 yıllık evliyim toplamda 14 yıldır eşimi tanıyorum ve onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ve asla sevmekten vazgeçmedi
Severek evlendik ama evlenirken eşim daha çok seviyordu şimdi tersine döndü galiba biraz arada tartismalarimiz anlasamadigimiz oluyor ama yinede birbirimizi seviyoruz