Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet canım benim
Hem kışkanclık canım moralim bozuk nasıl olcak bilmiyorum
Canım özelden yazdım sana dertleşmek iıi geliyor bazen
Cok üzgünüm canım Allahım yardım etsin
Bende söyle anlatayım arkadaşlar ben telefondan dolandırıcı birini gördüm o erkekmiş aslında ben kız sandım özel konuşmaları görünce ben şok geçirdim o zaman ondan beri ben neler çekiyorum kardeşim olsaydıda onla dertleşeydim
Dolandırıcı ile nasıl konuşabilir ki ilginç. Eşine güveniyor isen bence böyle düşünme olan sana olur kimseye bir ley olnaz ha çok aklın kalıyot vs ise al eşinş karşına konuş dertleş eminim iyi gelecek
Dolandırıcı ile nasıl konuşabilir ki ilginç. Eşine güveniyor isen bence böyle düşünme olan sana olur kimseye bir ley olnaz ha çok aklın kalıyot vs ise al eşinş karşına konuş dertleş eminim iyi gelecek
Şaşırdık mi tabiki de hayır Ah bu erkek milleti ne zaman değişecek Allah'ım ya canım eşinle konuş bence mantıklı bı açıklama yapar heralde yani sende bundan sonra ona göre davranirsin kendini hiç yıpratma hamilesin bak bebeğin de etkilenir canım hicbisey için kendini üzmeye değmez