Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay hepimiz öyle olacağız bnm oglumda bana düşkün bebek olunca ikisinden fırsat bulup giremem galiba ikisiyle aynı anda idare edeceğim zor gibi seni unutur muyuz ? Sende bizi unutma canımsın Allah kolaylık verir inşallah hepimize de ya
Aynen öyle hayatta ki zor şeylerden birisi gerçekten ama değiyor gerçekten Rabbime şükürler olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay hepimiz öyle olacağız bnm oglumda bana düşkün bebek olunca ikisinden fırsat bulup giremem galiba ikisiyle aynı anda idare edeceğim zor gibi seni unutur muyuz ? Sende bizi unutma canımsın Allah kolaylık verir inşallah hepimize de ya
Ya güzel ablam benim kızımda öyle nedenini bilmiyorum ama 1 yaşında gece sürekli ağlıyor süt veriyorum içmiyor su veriyorum içmiyor altı tertemiz birde gözü kapalı uyku halinde ağlıyor şimdi de Sabah erken uyanmış beşikte öyle o da bir şeyler konuşuyor kendince bağırıyor çığlık atıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi