Sorum var Artık uykusuzluktan yorgunluktan mahvoldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Artık uykusuzluktan yorgunluktan mahvoldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,113 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Artık uykusuzluktan yorgunluktan mahvoldum
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Oğlum bütün gefe deliksiz uyurdu ben alarm kurup uykusunda emzirip geri yatırırdım ama karnımdayken de asla geceleri hareket etmezdi. Şimdi kızım hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri gece 3 te bi başlıyor sabah 5e kadar kıpır kıpır muhtemelen doğunca da aynı saatlerde uyanık olacak. Gazı vardır tam doymamıştır mesala emzirince gazıyla beraber sütünü kusarsa tekrar emzirmek gerekebilir. Ayaklarına karnına masaj yapabilirsiniz çok rahatlar. Gazını da çıkaramıyorsa bi kovanın içine ılık su doldurup bebeği kovanın içine oturtup karnını ovun hem gazını hem yapamadığı kakasını yapıyor doktorumuz tavsiye etmişti bu yöntemle çok rahatlatıyorduk oğlumu. 3. Ayda gaz bitiyor bu kez diş ağrıları başlıyor anca çıkıyor o dişler. Hepsi normal şeyler rabbim sağlıklı sıhhatli günler boool sabırlı günler ve geceler versin:love:
Vay be ne güzel bilgiler öğrendim sayende çok teşekkürler ❤️🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim oğlan 2 buçuk yaşında daha çıkamadı 2 yaş sendromundan😂
Ya çok kötü ya 2 yaş sendromu hep sinirli sinirli dolaşıp duruyordu kızım ayyy ne günlerdi 😂😂

Kızım istediği şey olmayınca çığlık atıyor hemen olana kadar da susmuyor ya 🤦
Aynen yaa benimkide öyleydi aynısı

Kızım istediği şey olmayınca çığlık atıyor hemen olana kadar da susmuyor ya 🤦
Benim gökperi 1 yaşında ama 1 yıl erken 2 yaş sendromuna girdi galiba oda şimdi öyle valla 🤭🤭

Benim kızım 2 yaş sendromundayken diyordu ki annem bizim zamanımızda sendrommmu vardı bunlar da yeni çıkmış 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.