Sorum var Aşağı baskı yapıyor.....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Meryemce81 tarafından oluşturulan Aşağı baskı yapıyor..... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,015 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşağı baskı yapıyor.....
Konbuyu başlatan Meryemce81
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aynurka

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayy bazen şimdi bile içimden diyorum zaten zaman dursa diye şimdi kucağımda yarın diyecek okuyacağım yok evleneceğim 🥹
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay benim adam evde olduğu zamanlar uyuyor 😅 ne biçim bi fabrikaysa adam resmen köle 2 senedir haftalık izinsiz günde 12 saat çalışıyor.Dünden önceki gün mesaiye kaldı dün de erken çıkarım bi yerlere gideriz diye bi heves çıktı sabah 10 da amirinin mesajını bana atmış adam herkes mesaiye kalacak mazereti olan bildirsin yazmış ama geçen babası felç geçiren adamın mazeretini kabul etmedi, mazeret dediği galiba işçilerin ölmesi falan 😂😅
Ay yok artık kuzum ya cidden nefret ediyorum şöyle insanlardan 🤦🏻‍♀️. Fabrikada çalışmak zor ya bir kaç kez gştmemizlik yap hemen nasıl çıkarsak diye düşünüyorlar 🤦🏻‍♀️

廾 azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Ay yok artık kuzum ya cidden nefret ediyorum şöyle insanlardan 🤦🏻‍♀️. Fabrikada çalışmak zor ya bir kaç kez gştmemizlik yap hemen nasıl çıkarsak diye düşünüyorlar 🤦🏻‍♀️
Zaten bizim bütün sıkıntılarımız o fabrikaya girdiğinde başladı önceki işi daha iyidi burada daha çok para kazanırım dedi ama her şey para değil işte 🤦🏻‍♀️ Bazen şu hayata millete para kazandırmaya gelmişiz hayatımız bizim değilmiş gibi geliyor.Rabbim bi kapı açsa da kurtulsak şu sefillikten 🤲

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar ben 32 haftadayım ama bebek aşağı baskı yapıyo sürekli idrarım geliyo sanki aşağıdan çıkıcak gibi doktor normal dedi. Birde karnımı çok acıtıyor gelişimi önden gidiyormuş iri bebek dedi böyle sorun yaşayan varmı...
35 HAFTALİK FELAN OLUNCA OTURAMİCAKSİN BİLENE OTURDUGUNDA BEBEGİN KAFASİNİ HİSSEDECEKSİN ALATURKA TUVALETE OTURMAYİ ZATEN ES GEC OTURUNCA KALKAMİCAN ZATEN ALLAH YARDİM ETSİN

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Zaten bizim bütün sıkıntılarımız o fabrikaya girdiğinde başladı önceki işi daha iyidi burada daha çok para kazanırım dedi ama her şey para değil işte 🤦🏻‍♀️ Bazen şu hayata millete para kazandırmaya gelmişiz hayatımız bizim değilmiş gibi geliyor.Rabbim bi kapı açsa da kurtulsak şu sefillikten 🤲
Amin canım amin valla zor iş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

35 HAFTALİK FELAN OLUNCA OTURAMİCAKSİN BİLENE OTURDUGUNDA BEBEGİN KAFASİNİ HİSSEDECEKSİN ALATURKA TUVALETE OTURMAYİ ZATEN ES GEC OTURUNCA KALKAMİCAN ZATEN ALLAH YARDİM ETSİN
Kız neden korkutuyprsun arkadaşı benim hiçte öyle olmadı herkeste aynı olmuyor insanları korkutmayın

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar