Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayy bazen şimdi bile içimden diyorum zaten zaman dursa diye şimdi kucağımda yarın diyecek okuyacağım yok evleneceğim 🥹
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay benim adam evde olduğu zamanlar uyuyor ne biçim bi fabrikaysa adam resmen köle 2 senedir haftalık izinsiz günde 12 saat çalışıyor.Dünden önceki gün mesaiye kaldı dün de erken çıkarım bi yerlere gideriz diye bi heves çıktı sabah 10 da amirinin mesajını bana atmış adam herkes mesaiye kalacak mazereti olan bildirsin yazmış ama geçen babası felç geçiren adamın mazeretini kabul etmedi, mazeret dediği galiba işçilerin ölmesi falan
Ay yok artık kuzum ya cidden nefret ediyorum şöyle insanlardan . Fabrikada çalışmak zor ya bir kaç kez gştmemizlik yap hemen nasıl çıkarsak diye düşünüyorlar
Ay yok artık kuzum ya cidden nefret ediyorum şöyle insanlardan . Fabrikada çalışmak zor ya bir kaç kez gştmemizlik yap hemen nasıl çıkarsak diye düşünüyorlar
Zaten bizim bütün sıkıntılarımız o fabrikaya girdiğinde başladı önceki işi daha iyidi burada daha çok para kazanırım dedi ama her şey para değil işte Bazen şu hayata millete para kazandırmaya gelmişiz hayatımız bizim değilmiş gibi geliyor.Rabbim bi kapı açsa da kurtulsak şu sefillikten
Merhaba arkadaşlar ben 32 haftadayım ama bebek aşağı baskı yapıyo sürekli idrarım geliyo sanki aşağıdan çıkıcak gibi doktor normal dedi. Birde karnımı çok acıtıyor gelişimi önden gidiyormuş iri bebek dedi böyle sorun yaşayan varmı...
Zaten bizim bütün sıkıntılarımız o fabrikaya girdiğinde başladı önceki işi daha iyidi burada daha çok para kazanırım dedi ama her şey para değil işte Bazen şu hayata millete para kazandırmaya gelmişiz hayatımız bizim değilmiş gibi geliyor.Rabbim bi kapı açsa da kurtulsak şu sefillikten