Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ragıp abi benim toprağım manav olur kendisi ejder meyvesinden yaş fındığa kadar verdi bana canın çeker hamilesin diye tezgaha bakamaz oldum canım çekiyor sanar da verir diye Yalçın abi de ikide bir su verirdi sağolsun sen hiç su içmiyorsun deyip
Ragıp abi benim toprağım manav olur kendisi ejder meyvesinden yaş fındığa kadar verdi bana canın çeker hamilesin diye tezgaha bakamaz oldum canım çekiyor sanar da verir diye Yalçın abi de ikide bir su verirdi sağolsun sen hiç su içmiyorsun deyip
Allah razı olsun onlardan ben de inancımı yitirmiştim ama iyi insanlar hala varmış hatta bir adam bana saldırdığında bütün esnaf birleşti de adama saldırdı ne korkmuştum be
Ben zaten eringenim kaç gündür toplamamak için bir mana arıyordum buraya sormadan önce netten araştırmış ama bu kadarini sanmıyordum ne gerek var zaman riskse emziriyorum hem de gebeyim
Allah razı olsun onlardan ben de inancımı yitirmiştim ama iyi insanlar hala varmış hatta bir adam bana saldırdığında bütün esnaf birleşti de adama saldırdı ne korkmuştum be
Ahahahhaa en iyisini yapmışlar şimdilerde sokakra kadın dayak yese bazılarının umrunda olmuyor bazılarının da elinde telefon kayıt altında oluyor insanlık bu kadar bitmiş işte