Aşı olacağım 😓

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selinyilmaz tarafından oluşturulan Aşı olacağım 😓 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,967 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşı olacağım 😓
Konbuyu başlatan Selinyilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 29 haftalık gebeyim aşı olacağım bugün korkuyorum biraz bir şey olmaz demi
Olun canım aşılarınızı korkutmak değil amacım ama gerçekten dikkat edin kimseyle görüşmeyin evinize kimseyi kabul etmeyin dün arkadaşımı kaybettik 8 aylık gebeydi covide yenik düştü bebeği aldılar yogun bakımda ama kendisi kurtulamadı 😔

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Olun canım aşılarınızı korkutmak değil amacım ama gerçekten dikkat edin kimseyle görüşmeyin evinize kimseyi kabul etmeyin dün arkadaşımı kaybettik 8 aylık gebeydi covide yenik düştü bebeği aldılar yogun bakımda ama kendisi kurtulamadı 😔
Ayy Cok uzuldum canım ya Allah rahmet eylesin basınız sagolsun rabbım hıc Bi anneye evladından evladıda anneden ayırmasın 😔😔😔

Selinyilmaz

Kayıtlı Üye
rank
Olcam canım bugün şifa olsun inşallah Takdir Allah’tan tedbir bizden aşı olmuş muydu arkadaşınız

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ayy Cok uzuldum canım ya Allah rahmet eylesin basınız sagolsun rabbım hıc Bi anneye evladından evladıda anneden ayırmasın 😔😔😔
Aminn aminnn inşaAllah 🤲 Allah razı olsun canım çok acı gerçekten Rabbim kimseye yaşatmasın geride kalanlara sabır versin gerçekten ortalık çok kötü çok Allah korusun hepimizi 🤲😔

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Aminn aminnn inşaAllah 🤲 Allah razı olsun canım çok acı gerçekten Rabbim kimseye yaşatmasın geride kalanlara sabır versin gerçekten ortalık çok kötü çok Allah korusun hepimizi 🤲😔
Aminn canım evden cıkmıyoruz bizde ama esler mecbur ise gidiyor iste Rabbım hepimizin yardımcı olsun insallah

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Aminn canım evden cıkmıyoruz bizde ama esler mecbur ise gidiyor iste Rabbım hepimizin yardımcı olsun insallah
Aynen öyle ben eşimden kapmıştım hamileyken ama şükür agrı sızı dışında herhangi bişey olmadı bebeğime Rabbim korusun hepimizi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Seyma sen ası oldun mu canım
Oldum canım ben 2 doz biontech

Tüm sayfalar yüklendi.