Aşı olacağım 😓

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selinyilmaz tarafından oluşturulan Aşı olacağım 😓 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,967 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşı olacağım 😓
Konbuyu başlatan Selinyilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Yeni mi yakalanmıştı 😞😞
Evet canım komşusundan kaptı 1 hafta içinde olanlar oldu işte
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aşılarınızı olun Allah şifa versin inşaAllah herkese kardeşim kalpten rahatsız 14 yaşında 2 dozuda oldu herhangi Bişey yok okula gittiği için riske atmak istemedik

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Olun canım aşılarınızı korkutmak değil amacım ama gerçekten dikkat edin kimseyle görüşmeyin evinize kimseyi kabul etmeyin dün arkadaşımı kaybettik 8 aylık gebeydi covide yenik düştü bebeği aldılar yogun bakımda ama kendisi kurtulamadı 😔
Ay çok üzüldüm şuan yaa ah ah allahım sabır ve dayanma gücü versin ailesine sizlere

Susu

Kayıtlı Üye
rank
Bende ilk dozumu geçen hafta çarşamba oldum üç hafta sonra ikinci dozu olacam doktora gitmedim ama sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarına.baktim aşıdan sonra ne bileyim insan korkuyor ama aşı olmamak da daha kötü

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ay çok üzüldüm şuan yaa ah ah allahım sabır ve dayanma gücü versin ailesine sizlere
Aminn inşaAllah Allah razı olsun canım alt komşusu gribim diye diye temas etmiş günlerce meğerse covidlermiş işte hastaysan bile gidip test vereceksin ki kimsenin vebaline girme bak gencecik kadın gitti geride 3 tane çocuk kaldı 😔😔😔

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Aminn inşaAllah Allah razı olsun canım alt komşusu gribim diye diye temas etmiş günlerce meğerse covidlermiş işte hastaysan bile gidip test vereceksin ki kimsenin vebaline girme bak gencecik kadın gitti geride 3 tane çocuk kaldı 😔😔😔
Ya ne büyğk vicdan azabı görüyor musun. Ben burnum tıkanıyor alt katımda komşun var çok yakınızdır evinde kalp hastası adam var koah hastası teyzemiz var beni kahveye çağırıyor diyorum yok burnum tıkalı saçmalama be diyor yok gelmem allah korusun diyip inmiyorum ne büyük vebal allahım esirgesin

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ya ne büyğk vicdan azabı görüyor musun. Ben burnum tıkanıyor alt katımda komşun var çok yakınızdır evinde kalp hastası adam var koah hastası teyzemiz var beni kahveye çağırıyor diyorum yok burnum tıkalı saçmalama be diyor yok gelmem allah korusun diyip inmiyorum ne büyük vebal allahım esirgesin
Aynen öyle çok dikkat etmek gerekiyor ki dediğin gibi bu vicdan azabı ölümden beterdir Allah korusun Rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın inşaAllah

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Of cok zor allahim korusun ya😢 mekanı cennet olsun inşallah o yavrucak ne yapacak şimdi 😢😢
Olun canım aşılarınızı korkutmak değil amacım ama gerçekten dikkat edin kimseyle görüşmeyin evinize kimseyi kabul etmeyin dün arkadaşımı kaybettik 8 aylık gebeydi covide yenik düştü bebeği aldılar yogun bakımda ama kendisi kurtulamadı 😔

En korkak benim bende çarşamba olacam galiba😂😂
Bu hafta hepimiz olacaz heralde bende çarşamba yada perşembe olacam 🤗

En korkak benim bende çarşamba olacam galiba😂😂
29 haftalık hamileyim yA geç kalmadım demi
Kalmadın tabi tatlım benim geç olmadan hemen ol bence♥️

Of of 😖😖 diyecek tek bir kelime bulamıyorum çok üzülüyorum ne olur aşı olmayanlar aşı olun arkadaşlarım bebeğinizi,kendinizi,eşinizi, evde varsa çocuklarınızı düşünün anne babanızı düşünün bilime güvenin ne olur 😢😢

Son düzenleme:

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Of cok zor allahim korusun ya😢 mekanı cennet olsun inşallah o yavrucak ne yapacak şimdi 😢😢

Kalmadın tabi tatlım benim geç olmadan hemen ol bence♥️

Of of 😖😖 diyecek tek bir kelime bulamıyorum çok üzülüyorum ne olur aşı olmayanlar aşı olun arkadaşlarım bebeğinizi,kendinizi,eşinizi, evde varsa çocuklarınızı düşünün anne babanızı düşünün bilime güvenin ne olur 😢😢
Kızlar eşim 2 biontech bir tetenoz bir grib aşısı oldu geçen yinede korkuyorum

Tüm sayfalar yüklendi.