Oara çıkmaz canım senden en fazla davayı kaybedersin . Senden bir ürün karşılığında pra aldılarsa ürünün parasını alamazsınValla sevinirim kazanırsam tabii ki ama yine de hakkımı ararken durduk yere benden para çıkmasında aslında korktuğum o
Oara çıkmaz canım senden en fazla davayı kaybedersin . Senden bir ürün karşılığında pra aldılarsa ürünün parasını alamazsınValla sevinirim kazanırsam tabii ki ama yine de hakkımı ararken durduk yere benden para çıkmasında aslında korktuğum o
Aynen asko ve seni mi bulur yaAy hadi inşAllah bana karar benim için olumlu olunca bunu attılar şimdi edevletten baktım itirazı etmişler davalı görünüyorum malı vermeseler hadi neyse de bi de üstüne benden para almasalar bari ondan korktum Ekli dosyayı görüntüle 4948
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zor işler ya artık güvenimiz de kalmadı parayı veren düdüğü çalıyor
Oara çıkmaz canım senden en fazla davayı kaybedersin . Senden bir ürün karşılığında pra aldılarsa ürünün parasını alamazsın
Ben ürün almadım.Bana Tıkla Kazan’dan 1₺ya Foreo kazandın diye mesaj geldi ben de kazandım sandım bir girdim herkese sms gitmiş hata yapmışlar.Sonra müşteri hizmetlerine hiç bir şekilde ulaşamadım siteyi kitlediler bir saat falan sonra sehven sms atılmıştır özür dileriz 100₺ kupon tanımladık diye sms attılar.Ben de tüketici hakem heyetine başvurdum savunmalarında stokla ilgili problem oldu yazmışlar.Ama smste stokla ilgili herhangi bir bilgi yazılmadığı için haklı bulundumTüketici mahkemeleri genelde tüketiciyi haklı buluyor kararda öyle sonuçlanır... yok yok inşallah birşey olmaz
Ay Allahım yaBen ürün almadım.Bana Tıkla Kazan’dan 1₺ya Foreo kazandın diye mesaj geldi ben de kazandım sandım bir girdim herkese sms gitmiş hata yapmışlar.Sonra müşteri hizmetlerine hiç bir şekilde ulaşamadım siteyi kitlediler bir saat falan sonra sehven sms atılmıştır özür dileriz 100₺ kupon tanımladık diye sms attılar.Ben de tüketici hakem heyetine başvurdum savunmalarında stokla ilgili problem oldu yazmışlar.Ama smste stokla ilgili herhangi bir bilgi yazılmadığı için haklı bulundum
Bende bu şans varken bi de ürünü benden isterler ahahahhhaAynen asko ve seni mi bulur ya
Demi şans bizi teğet geçiyor her zaman aşko vAlla çocuklarımız hariçBende bu şans varken bi de ürünü benden isterler ahahahhha
Öyle deme fiyata bakAy Allahım ya
Ahahahaha kız inşallah kazanırsın da sana bundan vermek zorunda kalırlar bir kaç adetÖyle deme fiyata bak Ekli dosyayı görüntüle 4949
Ay benden para istemesinler de başka şey istemiyorum sonuçta itiraz etmişler bi anlık sinirle heyete başvurdum başıma iş açmasam bari benzincide topuğumdan vurmasınlarAhahahaha kız inşallah kazanırsın da sana bundan vermek zorunda kalırlar bir kaç adet