Korkma korkma . Hiç bir türlü oara talebi yapamazlarAy benden para istemesinler de başka şey istemiyorum sonuçta itiraz etmişler bi anlık sinirle heyete başvurdum başıma iş açmasam bari benzincide topuğumdan vurmasınlar![]()

Korkma korkma . Hiç bir türlü oara talebi yapamazlarAy benden para istemesinler de başka şey istemiyorum sonuçta itiraz etmişler bi anlık sinirle heyete başvurdum başıma iş açmasam bari benzincide topuğumdan vurmasınlar![]()
Sırf ben de değilimdir var ya o gece twitter instagram hesapları yıkılıyordu şikayet edeceğim diyenlerle.Bi kaybederlerse kaç makine yollayacaklar 1₺ya bilmiyorum gerçi bunlara koymaz da kazanırsak bayaa sıkıntı çıkacakKorkma korkma . Hiç bir türlü oara talebi yapamazlar. Ama senin duygularınla oynadıkları için ceza alabilirler
![]()
Kazanırsanız da bozuk yollarlar merak etmeSırf ben de değilimdir var ya o gece twitter instagram hesapları yıkılıyordu şikayet edeceğim diyenlerle.Bi kaybederlerse kaç makine yollayacaklar 1₺ya bilmiyorum gerçi bunlara koymaz da kazanırsak bayaa sıkıntı çıkacak
Aman zaten almak aklıma bile gelmezdi bunu kazandınız demeseler ama sonuçta kazandınız demişler versinlerKazanırsanız da bozuk yollarlar merak etme![]()
Ahahaa oda mantıklı kız bak bu yönden düşünemedim benAman zaten almak aklıma bile gelmezdi bunu kazandınız demeseler ama sonuçta kazandınız demişler versinlerBedava sirke baldan tatlı bozuk da olsa garantisi var yollarım foreo düşünsün
![]()
Keşke o gün grup kuraymışız şikayet edenler haberleşirdik bakıyorum yorumlara da o kadar çok şikayet var ki kendimle aynısını bulamadımAhahaa oda mantıklı kız bak bu yönden düşünemedim benuykuma ver
O zaman net şikayet edenler kazanır bak görKeşke o gün grup kuraymışız şikayet edenler haberleşirdik bakıyorum yorumlara da o kadar çok şikayet var ki kendimle aynısını bulamadım![]()
Hadi hayırlısı ne kadar sürer bilmem artık inşAllah kazanırız bir değil iki değil sürekli hata yapıyorlarO zaman net şikayet edenler kazanır bak gör
Hata yapma lüksleri yok oysaki ama işte inşallah sizin lehinize olurHadi hayırlısı ne kadar sürer bilmem artık inşAllah kazanırız bir değil iki değil sürekli hata yapıyorlar
Hiç bilmiyorum cnm konu ne önemli değilseMerhabalar ben bi alışveriş sitesini tüketici hakem heyetine şikayet ettim heyet beni haklı buldu ama alışveriş sitesi itiraz hakkını kullanacakmış bu konu hakkında bilgisi olan ya da avukat tanıdığı olan var mı?Beklemem mi gerekiyor, bir şey yapmam lazım mı bilemedim.Bir de mahkemelik mi olduk şimdi onu da merak ediyorum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şimdi baktım evet davalık olmuşuzNasıl sonuçlanır ki bi bilen varsa yazabilirse sevinirim