İnşallah kuzum bizimkisi inatçı keçi . İnadı tuttumu içmiyor kesinlikle. Eline veriyorum biberonu bey efendi hepsini üstüne döküyor yok anam ben bu oğlana suyu içiremiyorum bir türlüBende 2 aylık iken başlamıştım çaykaşığı ile veriyordum suyu sonra sonra alıştı şükür sudan kaynaklı sorunumuz olmadı. Biberona su koyup verin yada ek gida yedirirken arada suyuda verin. Inşaallah alışır suya
Şimdi Çay kaşığıyla içermi ki dokuz aylık oldu çünküCanım ben doğduğundan belli veriyodum bu bebeğimde aynısını yapıcam emiyodu mama vermedim hiç ağzı Pamukçuk olmasın diye çay kaşığıyla veriyodum o yüzden alışkındı sende çay kaşığıyla vererek alıştır istersen
Kuzum bende eline veriyorum biberonu emziğini sıkarak bütün suyu üstüne döküyor. Daha çok küçük dokuz aylık, oyun oynayarak gülerek eğlenceli bir şekilde vermeye çalışıyorum ikna olmuyor ne versem yer ama söz konusu su oldumu dediğim dedik oluyor. Bana da babasına da bağlı ama babası çalıştığı için en çok benimle vakit geçiriyor. Babası verse içermi acaba hiç denemedim eşim akşam gelsin bide öyle deneyelim bakalım inşallah içerSürekli ver abla belki içer yada biberona köy sürekli yanında olsun eger büyükse kendi kendine içer kucuksede içmeye ikna et sürekli sana mı çok bağlı babasinami hanginizde çok duruyorsa sevindirerek verin keyifle şaka yapın içer benim cocugumdada öyleydi çok şükür halaetik şuan kızım 5 yaşına girecek Allah nasip ederse