He lap yaxwi qizlar Hansi hekime gedirsiz? Nece hefdeliksiz?
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 14 Ağustos 2021 #11 He lap yaxwi qizlar Hansi hekime gedirsiz? Nece hefdeliksiz?
2 prenses1prens annesi Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1,376 Konum Kırıkkale 14 Ağustos 2021 #12 Azerbaycan ile Türkiye iki kardeş zaten hanimlar bizde kardeş sayılırız hepinizin başımızın üstümüz de yeriniz var
Azerbaycan ile Türkiye iki kardeş zaten hanimlar bizde kardeş sayılırız hepinizin başımızın üstümüz de yeriniz var
S Sema_Nilay Guest 14 Ağustos 2021 #13 Məndə Azərbaycanliyam bütün hamilələrə sağ salamat körpələrinə qovuşmağı arzulayiram
M Mehri Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 236 14 Ağustos 2021 #14 Heyatim' Alıntı: Salam can lap yaxwi mende Azerbaycanliyam darixdim dedim gorum hem yerlimiz varmi burda nece hefdeliksen? Genişletmek için tıkla ... Can lap yaxsi etdin 24 hefte+4 gun yari gelmişik bes sen nece hefteliksen xeyirli sax salamat qutalasan insallah
Heyatim' Alıntı: Salam can lap yaxwi mende Azerbaycanliyam darixdim dedim gorum hem yerlimiz varmi burda nece hefdeliksen? Genişletmek için tıkla ... Can lap yaxsi etdin 24 hefte+4 gun yari gelmişik bes sen nece hefteliksen xeyirli sax salamat qutalasan insallah
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 14 Ağustos 2021 #15 Serpil acar' Alıntı: Azerbaycan ile Türkiye iki kardeş zaten hanimlar bizde kardeş sayılırız hepinizin başımızın üstümüz de yeriniz var Genişletmek için tıkla ... Can Kardewiz tabiki Ik dovlet tek millet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ağustos 2021 Mehri' Alıntı: Can lap yaxsi etdin 24 hefte+4 gun yari gelmişik bes sen nece hefteliksen xeyirli sax salamat qutalasan insallah Genişletmek için tıkla ... Cox sagol canim bizde bebiwimle 13+2 hefdeyliyik sende inwallah sag salmat qucaqina alasan korpeni inwallah
Serpil acar' Alıntı: Azerbaycan ile Türkiye iki kardeş zaten hanimlar bizde kardeş sayılırız hepinizin başımızın üstümüz de yeriniz var Genişletmek için tıkla ... Can Kardewiz tabiki Ik dovlet tek millet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ağustos 2021 Mehri' Alıntı: Can lap yaxsi etdin 24 hefte+4 gun yari gelmişik bes sen nece hefteliksen xeyirli sax salamat qutalasan insallah Genişletmek için tıkla ... Cox sagol canim bizde bebiwimle 13+2 hefdeyliyik sende inwallah sag salmat qucaqina alasan korpeni inwallah
👼 👼👼1995👼👼 Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 320 Konum Azerbaycan 14 Ağustos 2021 #16 Mende
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 15 Ağustos 2021 #17 👼👼1995👼👼' Alıntı: Mende Genişletmek için tıkla ... Ne yaxwi canim
L Leyla_Nebi Guest 19 Ocak 2023 #18 Heyatim' Alıntı: Merhaba kizlar nasilsiniz? Azerbaycandan olanlar varmi? Genişletmek için tıkla ... Var men
Heyatim' Alıntı: Merhaba kizlar nasilsiniz? Azerbaycandan olanlar varmi? Genişletmek için tıkla ... Var men
Lemanbb20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 187 Konum Moskova 19 Ocak 2023 #19 Heyatim' Alıntı: Merhaba kizlar nasilsiniz? Azerbaycandan olanlar varmi? Genişletmek için tıkla ... Mende varam
Heyatim' Alıntı: Merhaba kizlar nasilsiniz? Azerbaycandan olanlar varmi? Genişletmek için tıkla ... Mende varam
P Patimat Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 585 Konum Rusiya.спб💓 19 Ocak 2023 #20 Lemanbb20' Alıntı: Mende varam Genişletmek için tıkla ... 2021 acilibdi bu post