Benim riskliysi, gebeligim bu yüzden hep kasık agrısıyla geçti. Dogumdan 1 gün öncesinde doktorum alttan muayene etti 1 gün sonrasında sabah kanamam oldu alttan ördekle baktogo için kanama oldu zannettim o gün zaten kanama az az devam etti megersem açılma kanamasıymış

sabahtan akşama kadar çektim sancı ama çok sık degil. Belden ilk Bi agrı giriyor hafif Bi şekilde kasırga, dogru yayılıp biraz şiddetlenip geçti en son akşam 8 küsürdü şiddetli Bi sancım oldu ayaga kaldırdı eşim kanla birlikte suyum gelmiş ama ben anlamadım su oldugunu

çok azdı afedersiniz çiş kaçırmış gibi bide kan, da, az az geldigi için. Sonra hemen sıcak su ile vucüdumu yıkadım dedim dogum başlıyor sanırım duştan sonra hiç vakit kaybetmeden hastahaneye gittik. Hastahanem biraz uzak biz gidesiye kadar 4 dk 1 e indi sancım. Ama duşa girmek çok rahatlattı. Gittigimde nts de sancı çıktı ebem dogum başlamış büyük ihtimalle muayene edicem dedi 4 cm açıklık olmuş suyum gelmiş 10 civarıydı hasthaneye gittigimizde gece 3.04 de dogumum olmuştu

hep agrılı tedavili sürecim oldugu için bikaç gün öncesinde Bi degişiklik olmadı