Bakın kızlar ben kızıyorum sizlere ister bana kızın ister konuşmayın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Bakın kızlar ben kızıyorum sizlere ister bana kızın ister konuşmayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,325 kez görüntülenmiş, 101 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakın kızlar ben kızıyorum sizlere ister bana kızın ister konuşmayın
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi katılıyorum canım 👏insan ilk önce kendisi kendisini sevmeli insan kendini begenmedikten sonra elin oğlu hiç beğenmez ben bazen ayna karşısına geçerim o da olur odada sakasina Allah'ım ya nekadar güzelim çok şükür derim gülerim 😂😂oda ben daha yakışıklıyım der bende hadi ordan seni kim alacakti dua et ben aldım seni derim 😂baksana su guzellige nerde bulacan böylesini derim 😂
Valla bende diyorum dünyada birdim oda sana rast geldi kıymetimi bil 🤣🤣🤣gece gündüz arasan benim gibi birini bidaha bulamazdin diyorum bazen doğru diyon valla bana katlanacak kişi yok sen iyi dayaniyon diyo🤣🤣🤣 bazende he he kesin öyledir diyo🙈🙈

Sybm

Guest
rank
Ben çatlak konusunu postu paylaştım diye bazı arkadaşlar haddisizlij yapıyor ben buraya sizlere dertleşmek için acıyorum benim umrumda değil çatlaklarım sen üstüne alınma ama ben burada kimsenin kalbini kırmayı da sevmem asla bazı arkadaşlar haddini aşıyor. Hoş bi durum değil yazdıklarına da saygım var
Valla kuzum ben hiç birinizi kırmak için açmadım farkındaysan çok güzelsiniz hepiniz dedim kendinizi öyle hissetmeyin ki ellerde konuşmasın kuzum

Kız 1 qün yemek yemesem iştah qidiyor kilo dökülüyor siz nasıl wermeye calisiyornsz ki. Ben 65 olsam diye tabiri caizse kıçımı yırtıyorum alamıyorum ha bire werme taraftarı wucudum. 🤦‍♀️
Bünyeden bünyeye farkediyo canım keşke bende o ne yese kilo almayanlardn olsaydm😁

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Bünyeden bünyeye farkediyo canım keşke bende o ne yese kilo almayanlardn olsaydm😁
Aynen keşke şu içip yaeayanlardan benim bunyemde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Böylesine hiç iyi deqil inan en azından benim acımdan 🤯
Ayy ne güzel ne giysen yakişiyo istediğini yiyip iciyosun kilo problemin yok ahh ahh keşke bende öyle olabilsem 😩😩😩

Böylesine hiç iyi deqil inan en azından benim acımdan 🤯
Ayy ne güzel ne giysen yakişiyo istediğini yiyip iciyosun kilo problemin yok ahh ahh keşke bende öyle olabilsem 😩😩😩

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Öyle deme canım kilo iyi birşey değil sağlık açısından özellikle her hastalığn tetikçisi malesef kilo keşke zayf olsaydm da çiroz deselerdi vlla🙂
Çok zayıflıkta iyi deqil çok zayıf deqilim ama boyum denqelemiyor ondan şikayetçiyim aslında. Sizde hiç iştah kesilmesi olmuyor mu benim canın bi sıkılsa siddin sene yemek yemem yiyemem. Ha ha yesem de kilo alamam

Aynen keşke şu içip yaeayanlardan benim bunyemde

Istahtan düşsen miqden küçülür kuşum. Bu benm yasadiqim en büyük problem

Çok zayıflıkta iyi deqil çok zayıf deqilim ama boyum denqelemiyor ondan şikayetçiyim aslında. Sizde hiç iştah kesilmesi olmuyor mu benim canın bi sıkılsa siddin sene yemek yemem yiyemem. Ha ha yesem de kilo alamam

Istahtan düşsen miqden küçülür kuşum. Bu benm yasadiqim en büyük problem
İştah kapanması kısa süreli problemlerde oluyomş canım eğer ki uzun süreli stres depresyon vs gibi durumlarda tam tersi kilo aldırıyomş ki ben herkes kadr normal yemek yiyorm yani hapur hupur yemem mesela hiç bir sağlık sıkıntm yok şükür sadece tek önemli husus metabolizma onu hızlandrmak ve hareketli bir yaşam düzenli ymek uyku olsa ztn problemde kalmıyo ama çocuklardn ne yemek saati ayarlayabliyorm ne de spor yaptırıyolar sağolsnlar vlla herkesn de durumu farklı tabi ideal kilo iyidir fazlası azı zarar

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
İştah kapanması kısa süreli problemlerde oluyomş canım eğer ki uzun süreli stres depresyon vs gibi durumlarda tam tersi kilo aldırıyomş ki ben herkes kadr normal yemek yiyorm yani hapur hupur yemem mesela hiç bir sağlık sıkıntm yok şükür sadece tek önemli husus metabolizma onu hızlandrmak ve hareketli bir yaşam düzenli ymek uyku olsa ztn problemde kalmıyo ama çocuklardn ne yemek saati ayarlayabliyorm ne de spor yaptırıyolar sağolsnlar vlla herkesn de durumu farklı tabi ideal kilo iyidir fazlası azı zarar
Uzun süreli olmuyor benmki kuşum qünluk olan durumlar da kaynaklı bi sorun olsa yemek yemek istemem. Odurmda iştahım kapanır hemn kilo dökerim ama iştahım acilsada o kiloyu towbe almam. 2 çocuk doqrdum qören bekarmisn nerde oturyosn diyor. Arti bende düzensiz yerim. Yapı bünyeyle alakalı demkki

Sybm

Guest
rank
Uzun süreli olmuyor benmki kuşum qünluk olan durumlar da kaynaklı bi sorun olsa yemek yemek istemem. Odurmda iştahım kapanır hemn kilo dökerim ama iştahım acilsada o kiloyu towbe almam. 2 çocuk doqrdum qören bekarmisn nerde oturyosn diyor. Arti bende düzensiz yerim. Yapı bünyeyle alakalı demkki
Benimde metobilazmam hızlı kilo alamıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar