Sana katılıyorum cnm bende çok kızarım eşim der hep benle sen eşitiz eşim temizlik bile yaparKesinlikle haklısın bende çok kızıyorum o şekilde yazanlara hatta kalp kırmamak için yorum bile yapmıyorum. İlk önce biz bayanlar kendimize deger vermeliyiz biz eger ki olumsuz düşünürsek ilk başta mutlu olamayız sonrasında karşımızdaki eşimiz dostumuz kim olursa olsun bize çirkin Bi yaklaşımda bulunabilir. Biz müsaade etmiş oluyoruz. Hamile kaldığım zaman çok zayıftım şimdi hamile oldugum için ister istemez kilo aldım 14 kilo kadar doktorum kilon çok iyi zaten sen dogum sonrası aldıgın kiloyu çok rahat verirsin sadece göbegimin var çok kilo almadın yapı geregi minyonsun bu süreçten sonra hızlı kilo alabilirsin dikkat etmen gerekicek beslenmene demişti. Bende dikkat etmeye çalışıyorum eşim şu yemegi söyliyeyim sana ugraşma yemekle dedigi zaman o kilo yapar istemiyorum dedigim zaman eşim kilo mu aldın ki sen göbegin olmasa hamile oldugun bile belli degil sen hamile oldun ben kilo aldım der. Tam tersini söyleyemez çünkü ilk önce ben kendimi hep motive ediyorum. Bu yüzden biz bayanlar olarak lütfen ilk önce kendimize deger verelim. Ve sadece eş degil kimseye kendimizi ezdirmeyelim. Çünkü BİZ GERÇEKTEN DEGERLİYİZ.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
SüpersinKocamda kimmiş benden güzel yada beni beğenmeyecek valla haklısın erkekler gavur yanındaki dünya güzeli bile olsa en tipsiz kadına bakar çünkü mideleri geniş
SüpersinKocamda kimmiş benden güzel yada beni beğenmeyecek valla haklısın erkekler gavur yanındaki dünya güzeli bile olsa en tipsiz kadına bakar çünkü mideleri geniş
SüpersinBiliyosunuz belki ben saçımı kestim belime kadar olan saçımı erkek modeli verdim eşim önceleri begenmiyodu hatta bosortusuz gezme yanımda demişti ama ben ay valla çok yakışmış çok güzel olmuş diye diye eşimde şimdi hiç yadirgamiyo begeniyo bile ben begenmeseydim eşim hiç begenmezdi yanı