Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amin canım benim senin de inşallah benim de 15 Eylül'de oğlan doğdu dört gün sancım kesilmeye çalışıldı olmadı kuveze alındı 18 akşam kız doğdu kız üç saat yaşadı oğlan yedi gün yaşadı sütüm geldi sagldim verdim. Sonra oglanı da kaybettim beş ay göğsünden süt kesilmedi 21. Haftada doğdukları için organlar tam gelismemisti kakasını yapması gerekiyordu yapamadı ve kaybettim bir kere hamile kaldım iki kere doğurdum iki kere kaybettim Allah onları aldı bunlara can versin. Sağlık versin inşallah senin de güzel günlerin olsun evladınla hepimizin inşaAllah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah yardim etsin çok zor gercekten baska cocugun var mi peki ? sütte ah o süt emzirecek çocuğum yoktu sütüm akti gogsum şişti agridi nebileyim kotu süreç ama bu sefer kader belki bize de gülümser belli olmaz benim de bir oglum var çok şükür umarım seninde istediğin gibi olur her sey umarim birdaha aci yasamyiz
Yok başka çocuğum.ilk olacaklardı olmadı alt komşum benden bir ay önce doğum yapmisti dünya güzeli oğlu oldu Allah bağışlasın gece o ağlıyordu ben yataktan elim karnimda firliyordum ona verecektim sütümü annesinin hiç gelmedi ama doktor ilaçla kesmek gerekir dedi ona da nasip olmadı.sonra karşı komşum sonra arkadaşım doğum yaptı hepsi odlarini paylaştı ben bir avuç mezar Allahım herkesin evladını karnında yanında nerede ise korusun
Yok başka çocuğum.ilk olacaklardı olmadı alt komşum benden bir ay önce doğum yapmisti dünya güzeli oğlu oldu Allah bağışlasın gece o ağlıyordu ben yataktan elim karnimda firliyordum ona verecektim sütümü annesinin hiç gelmedi ama doktor ilaçla kesmek gerekir dedi ona da nasip olmadı.sonra karşı komşum sonra arkadaşım doğum yaptı hepsi odlarini paylaştı ben bir avuç mezar Allahım herkesin evladını karnında yanında nerede ise korusun
Amin inşallah hepimizin canım Allah razı olsun
amin insAllah bana da ilaç verdi kesilmesi icin iki akrabam benden birer hafta arayla doğum yapti herkes mutlu mesut sevinirken ben agldm benim kucagm bom bos kaldı üzücü tabiki rabbim hepsinin evladina uzun ömürler versin insAllah ay insAllah bu sefr gönlünce olsun hersey
Kızlar 30+5 haftalık gebeyim serklajliyim kasılmalar nedeni ile dikiş içerden açılmış bir buçuk cm lik bir mesafe kalmış ciğer gekistirici yapıldı ilaçlar verildi durum yarın belli olacak şimdi den Allah razı olsun. Geçen eylül ayında 21. Haftada açılmadan dolayı doğum oldu ve ikizlerini kaybettim Allah bunu bana bağışlasın
Kızlar 30+5 haftalık gebeyim serklajliyim kasılmalar nedeni ile dikiş içerden açılmış bir buçuk cm lik bir mesafe kalmış ciğer gekistirici yapıldı ilaçlar verildi durum yarın belli olacak şimdi den Allah razı olsun. Geçen eylül ayında 21. Haftada açılmadan dolayı doğum oldu ve ikizlerini kaybettim Allah bunu bana bağışlasın