Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay gerçekten ben de şok oldum şu an Yazık yani Hem doğum başladı deyip de yani bir parayı vermedi diye nasıl o doğumu bırakıp da hastaneden çıkartıyorlar ya gerçekten insanların gözü para ile Bürümüş ya o yüzden özel hastaneleri hiç sevmiyorum parası olmayan ne yapacak
Ay gerçekten ben de şok oldum şu an Yazık yani Hem doğum başladı deyip de yani bir parayı vermedi diye nasıl o doğumu bırakıp da hastaneden çıkartıyorlar ya gerçekten insanların gözü para ile Bürümüş ya o yüzden özel hastaneleri hiç sevmiyorum parası olmayan ne yapacak
Doktora durumu mesajl attım Acil çağırdı doğuma çağırdı gittik doktor bu halde eve gönderemem yatış yapılacak ciğer geliştirici iğne vurup yarın sabah acil doğuma alacağım dedi 24 bin tl istediler mecbur kabul ettik ödemeyi yaptık yatış yapıldı kan idrar tahlili alındı sonra ameliyat izni için tekrar vezmeye gidin dediler tüp bağlama için eksta 20 bin daha istediler bizde ödeyemeyecegimizi söyledik hastaneden çıkardılar
(24 bin herşey dahildi güya sonra 44 bine çıkardılar sağlık Bakanlığını aradım ruhsatsız hekim kaydına ve ölüm olaylarına bakıyormuş sadece özel hastanelerde Başka konuda yetki sahibi değiliz dediler şaka gibi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çıkış yaparken de kan idrar tahlili yaptık diyip 7.500 TL ödediğimiz rakamdan kestiler eşimde senin yüzünden bizi s...tiler Dedi sanki fiyatin konusan o değilmiş gibi. Detaylı fatura işte itiraz ederiz dedim fatura vermemişler benim idrar tahlilini fatura diye vermişler eline oda bakmamış elimizde fatura olmadığı için itiraz da edemiyoruz evde salk gibi oturuyorum işte sonuç bu
Yok artık ya şunlara bak resmen millet dolandırmaya girer bu ilk 24 deyip sonra 44 demek ne hem nerde görülmüş tahsilerin o kadar para tuttuğu yemin ederim para taciri bunlar ya. Şuan nasılsın peki bebek nasıl
Dün öğlen eve döndükten sonra sancı başladı gece akşam annemler gelmişti o halimizi gördü apar topar hastaneye geldik doktor gece saat1 de geldi ameliyata bebeğin nabzı çok düşmüştü alel acele Sezeryan oldum çok şükür yanımda şimdi bebeğim
İnsan değiller ki kuzum bebeğin nabzı yok diye doktor çağırıyorlar yatış işlemi için adam gelip 6 bin daha istedi doktor mesai dışı geliyor diye hemen ödeme yapmanız gerekiyor dedi.
Dün öğlen eve döndükten sonra sancı başladı gece akşam annemler gelmişti o halimizi gördü apar topar hastaneye geldik doktor gece saat1 de geldi ameliyata bebeğin nabzı çok düşmüştü alel acele Sezeryan oldum çok şükür yanımda şimdi bebeğim
İnsan değiller ki kuzum bebeğin nabzı yok diye doktor çağırıyorlar yatış işlemi için adam gelip 6 bin daha istedi doktor mesai dışı geliyor diye hemen ödeme yapmanız gerekiyor dedi.