Sorum var Başka eve çıkmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Başka eve çıkmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,821 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Başka eve çıkmak
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sarı kızım🐇💛

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ayrı ev olsa güzel cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😍❤️
Nasıl oldun canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimki öyle demiyo bu köydeki kaldığımız yer hem kızımın hemde oğlumun dedi ikisinin haqqı tek oğlumun deyil diyo bende başka eve çıkarız diyom hayır olmaz evin tek oğlu başka eve çıkamaz diyo
Rabbim yardımcın olsun kuzum

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Benimki öyle demiyo bu köydeki kaldığımız yer hem kızımın hemde oğlumun dedi ikisinin haqqı tek oğlumun deyil diyo bende başka eve çıkarız diyom hayır olmaz evin tek oğlu başka eve çıkamaz diyo
Öyle olmaz ki tamam miras olarak zaten 2 çocuğa kalır ama senin kendi adına bir evin olmalı benim en küçük abimde annemlerle oturuyor babam hep diyor herkesin evi var bu oturduğumuz ev senin diyor ama ben babamın evi ayrı abimin evi ayrı olsun isterim rabbim inşallah herkese nasip eder

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Öyle olmaz ki tamam miras olarak zaten 2 çocuğa kalır ama senin kendi adına bir evin olmalı benim en küçük abimde annemlerle oturuyor babam hep diyor herkesin evi var bu oturduğumuz ev senin diyor ama ben babamın evi ayrı abimin evi ayrı olsun isterim rabbim inşallah herkese nasip eder
Amin inşAllah canm🤲 doğru bende öyle söylüyorum ama dinleyen yok. Kimse bilmeden biriktirsem belki olur ama kocam anne babasından hiç bişey saklamıyo. Geçən yıl biriktirdiyi parayı babası aldı kızına verdi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kayınvalidem lerle kalıyoz başka eve taşınmak istediyim için para biriktirmek istiyorum az az da olsa ayda 400 tl falanda atsam kenara 3 yıla 5 yıla bişey yapmak olurda kocam biriktiremezsin diyo
400 400 kumbaraya ar ama o para ile 2 3 ayda bir altın alıp kenara onu koy para değerlenmes ama en azından altın olduğu yerde değerlenir. 3 5yıla örnek 30 bin biriktirmek yerine altın alıp koyarsan 2 3 katı birikim yapmış olursun

Tüm sayfalar yüklendi.