Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kayınvalidem lerle kalıyoz başka eve taşınmak istediyim için para biriktirmek istiyorum az az da olsa ayda 400 tl falanda atsam kenara 3 yıla 5 yıla bişey yapmak olurda kocam biriktiremezsin diyo
Birikteremzsin dedi galiba harcanip gider o para demek istemiş galiba bende bozuk para biriktirirdim ismailin yanındayken biriktir baya bi olsun fırının kasasına koyarız onlarida kağıt para yaparız demisti ama nasip deyilmis
Koca kız oldu teyzesi fıstık bu fıstık ama fenaa ısırıyor bazen oyundan göğsümü bi ısırıyor off ta gözlerim yaşarıyor ben ah dediğim an hemen bırakıp bana bakarak gülüyor ya işte unutuyorum gidiyor ilacım o benim ilacım şükürler olsun bugünleri nasip eden Rabbime senden naber umut iyi mi delikanlı olmuştur o da şimdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ezdirmem sabr da biyere kadar. Canm teşekkür ederim beni anlayana ihtiyacım vardı siz oldunuz beni anlayan biraz kafamdan silmek istiyorum hafızamı, arada delileri kıskanıyom çünkü dünya umrunda diyil
Altın alırım anneme veririm o benim için saklar. Aslında ben kocamdanda para almazdımda, ama köyde iş yok, hemşireyim kendim kazanıb kendim biriktirirdim. Hemşirelik okudum ki böyle biriyle böyle aileye gelin gidersem kendimi ezdirmeyeyim diye, kendi ayaklarımın üzerinde duruyum diye ama oda olmadı. Allah bi kapıyı kapadığında 10 nu açıyo inşAllah Allahın izniyle her kes kendi istediyi gibi yaşar mutlu huzurlu sağlıklı teşekkür ederim hepinizden canm
Altın alırım anneme veririm o benim için saklar. Aslında ben kocamdanda para almazdımda, ama köyde iş yok, hemşireyim kendim kazanıb kendim biriktirirdim. Hemşirelik okudum ki böyle biriyle böyle aileye gelin gidersem kendimi ezdirmeyeyim diye, kendi ayaklarımın üzerinde duruyum diye ama oda olmadı. Allah bi kapıyı kapadığında 10 nu açıyo inşAllah Allahın izniyle her kes kendi istediyi gibi yaşar mutlu huzurlu sağlıklı teşekkür ederim hepinizden canm
Al kocandan ne varmış bunda hepimiz güzel meslek sahibi olmak isteriz ama bazen hayat istediğimiz gibi gitmeyebilir işte ben de İngilizce öğretmeniyim ama şu anlık çalışamıyorum gayet doğal madem ben fedakarlık yapıyorum o da tıpış tıpış verecek harçlığımı sakın öyle düşünme hem onun da hayrına olacak bunda bir şey yok inan ki eşim araba almak istiyor ben biriktirmesem borç alacak neden elalemden ya da bankadan alsın ki ben ihtiyacı olduğunda ona veririm alır kullanır bana da kâr ona da nasılsa
Kayınvalidem lerle kalıyoz başka eve taşınmak istediyim için para biriktirmek istiyorum az az da olsa ayda 400 tl falanda atsam kenara 3 yıla 5 yıla bişey yapmak olurda kocam biriktiremezsin diyo