Sorum var Bayram da neredesini kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Bayram da neredesini kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,312 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bayram da neredesini kizlar
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bayramda napiyosunuz ?
Nereye gidiyorsunuz ?
Neler yapiyorsunuz ?
Kuzum ben evde kalmayı planlıyorum genelde her bayram ya annemlere giderim yada kaynanamlara giderim 4 5 gün kalırım bu sefer evde planlıyorum önce dışarda güzel Bi kahvaltı sonra akraba ziyareti herhalde yapıcaz☺️

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Eşim sürpriz yapmış İzmir'e gidiyorum ilkdefa gidecem çok mutluyum
Suanlık bir planım yok ama annemlere büyüklerimizn yanina giderim kardesimde dogum yapabilir😍😍🤗🤗💝 benim planım böyle kuzum şimdilik sen napiyorsun nereye gidiceksin🤭🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben geçen gün dedim bu bayram evde durmicam gidecem gezecem dedi nereye gidecen gülerek sokak sokak gezecem 🤣🤣 deyince hee iyi olur dedi🤭 dün akşam gelmiş diyoki İstanbul sokaklarinda sokak sokak gezmene gerek yok İzmir'e gidelim akraba akraba gezelim dedi🤗🤗 çok mutlu oldum vallahi 😎🤗

Ben geçen gün dedim bu bayram evde durmicam gidecem gezecem dedi nereye gidecen gülerek sokak sokak gezecem 🤣🤣 deyince hee iyi olur dedi🤭 dün akşam gelmiş diyoki İstanbul sokaklarinda sokak sokak gezmene gerek yok İzmir'e gidelim akraba akraba gezelim dedi🤗🤗 çok mutlu oldum vallahi 😎🤗

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣🤣🤣 vallaha cok iyi kafa dagitirsin degisiklik olur kuzum iyi demisin her bayramda evde olmaz ki dimi ama ya 😃😃😃
Aynen gülüm ya her bayram evdeydim misafir agarlamaktan misafirliğe gidenezdim bu bayram ben misafrlige gidecem 🤭🤗🤗

Bu sene bayramda ev taşıyorum cnm
Bugün bitane daha güzel haber aldım valla çok daha mutluyum

Bu sene bayramda ev taşıyorum cnm
Bugün bitane daha güzel haber aldım valla çok daha mutluyum

Tüm sayfalar yüklendi.