Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum ben evde kalmayı planlıyorum genelde her bayram ya annemlere giderim yada kaynanamlara giderim 4 5 gün kalırım bu sefer evde planlıyorum önce dışarda güzel Bi kahvaltı sonra akraba ziyareti herhalde yapıcaz
Suanlık bir planım yok ama annemlere büyüklerimizn yanina giderim kardesimde dogum yapabilir benim planım böyle kuzum şimdilik sen napiyorsun nereye gidiceksin❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben geçen gün dedim bu bayram evde durmicam gidecem gezecem dedi nereye gidecen gülerek sokak sokak gezecem deyince hee iyi olur dedi dün akşam gelmiş diyoki İstanbul sokaklarinda sokak sokak gezmene gerek yok İzmir'e gidelim akraba akraba gezelim dedi çok mutlu oldum vallahi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben geçen gün dedim bu bayram evde durmicam gidecem gezecem dedi nereye gidecen gülerek sokak sokak gezecem deyince hee iyi olur dedi dün akşam gelmiş diyoki İstanbul sokaklarinda sokak sokak gezmene gerek yok İzmir'e gidelim akraba akraba gezelim dedi çok mutlu oldum vallahi
Biliyosunuzdur İstanbul'da büyük deprem bekleniliyo belediyeden binamizi depreme dayanıklı olup olmadığına bakmaya geldiler bikac güne sonuç çıkacak işallah depreme dayanıksız çıkar ve biran önce tasiniriz cunki binamız çok eski