Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğim açık kalp ameliyatı olacak. Lütfen dualarınızı esirgemeyin🙏
Yavrum bir türlü iyilesemedi ,3.haftadayiz 4.kez yoğun bakımda, ciğerlerinde sivilasma oluyormuş. Çocuğum acı çekiyor nabız yüksek atıyor 170 180 leri geçiyor, ateşi çıkıyor. Çok kötüyüm arkadaşlar cokkkk . Çok korkuyorum yavrum için bi an evvel iyileşsin yavrum dua edin ,yavrumun yalvarır bakışlarına dayanamıyorum
Yavrum bir türlü iyilesemedi ,3.haftadayiz 4.kez yoğun bakımda, ciğerlerinde sivilasma oluyormuş. Çocuğum acı çekiyor nabız yüksek atıyor 170 180 leri geçiyor, ateşi çıkıyor. Çok kötüyüm arkadaşlar cokkkk . Çok korkuyorum yavrum için bi an evvel iyileşsin yavrum dua edin ,yavrumun yalvarır bakışlarına dayanamıyorum
Çokkkkkk Geçmiş olsun Kuzum Benim Rabbim Safi İsmi ile şifa Versin İnsallahhhh kalbim Dualarım meleginle Allah'ın izniyle iyileşecek kuuzm sağ salim hastaneden mutlulukla cikicaksiniz hissediyorum sen güçlü dur kuzum evladın için iyi olacak herşey çok güzel olacak
Öncelikle çok geçmiş olsun canım rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah . Güçlü dur kuşum ne hissettiğini tam olarak anlamadım bile bende yaşadım biliyorum şuan ömründen ömür gidiyor bir şey olacak ona diye ama Emin ol bizden daha güçlüler sabret bol bol dua et . İleride bu günleri buruk bir tebessüm ile anacaksınız inşallah Rabbim minik yavrunun yanında olsun onu korusun inşallah
Bebeğim,oğlum 10. Ayında, 1 günlükken şant ameliyatı olmuştu, şimdi ise açık kalp ameliyatı olacak. O kadar korkuyorum ki bebeğim için çok endişeliyim.Carsamba yatışımız olacak.Lütfen dualarınızı esirgemeyin . Kimin duası kabul olur Allah bilir Allah herkesin bebeğini bağışlasın, sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin,içinde benim bebeğime de
Rabbim sifasini versin bir an once INŞALLAH. Imtihanlarimiz cok ağır cok... Allah yardimcimiz olsun. Kimseyi evlat acisiyla sınamasin Yuce Mevlam... iyi haberlerini aliriz inşaallah. Uzulme Allah büyük