Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlıklıysa , doktorun sıkıntı görmediyse sorun olmaz kuzum. Muz, süt ve süt ürünleri, yumurta tüketmeye özen göster. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cnm haftasına göre zayıf malasef.. cnm bebeğinin kilo alması için kaşar peynir, bol muz , yoğurt, süt, kuruyemişlerden fındık ceviz badem, tahin ve haşlanmış yumurta tüket bebeğin hızla kilo alır şimdiden başla farkı göreceksin
Merak etme canım her çocuk aynı şekilde kilo alacak diye bir durum olamaz .Genetik faktörleri var babanın nasıl oranda olduğu çok önemli sizin nasıl yapınız var onun bile baya etkisi var.Kilodan daha önemlisi çocuğunuzun sağlıklı olmasıdır. Zayıf çocuklar doğumundan sonra daha hızlı kilo ala biliyorlar
Canım haftasına göre biraz zayıf ama endişelenme son haftalarda hızla kilo alırlar genelde beslenmene dikkat et sağlıklı olsunda kilo alır inşallah bir şekilde
O zaman sıkıntı değil abla belki son aylarda olur benim 4gebeligim ilk defa böyle duydum sonradan fark etim bes ayına girdik daha yarım kilo olmamış diye inşallah düzelir
Evet zayıf ama hic korkma benim 8 aylıktı oğlum dr dedi bir margarini al eline çocuğun o kadar kızdı banahicmi almaz kilo çocuk son ayımda bol bol aşureye atılan buğday varya onu yedim kuru bakla falan yedim ve sonuç dr gittim ne yiyoyosan kes çocuk 3 buçuğu geçmiş bu gidişle doğuramazsın dedi yani çocuk son ayda alır kiloyu 3 kilo olsa yeter doğumu da zor oluyor ben kendimden biliyorum
O zaman sıkıntı değil abla belki son aylarda olur benim 4gebeligim ilk defa böyle duydum sonradan fark etim bes ayına girdik daha yarım kilo olmamış diye inşallah düzelir