Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğim uyurken ağzının icinde kusmuk var bazende agzinin kenarından akıyor dün gece bu kusmuk yuzunde uyurken zor nefes aldi kipkirmizi oldu
Düz yatırmaman gerekiyor dedim canım Bebeğin aldığı besini hazmetmeden yaptırırsan yediği gaz yapar midesindeki geri gelir kusar akciğerlerine kaçma riski var aynı zamanda o yüzden 15-20 dk kucağında yani başı yüksekte olan bir pozisyonda kalması gerekir
Mama verdiğim günden beri kusuyor geçen hafta salı günü kontrolde 3.900 kilosu normalmi kilo alımı doktorda bişi demedi bidahaki kontrolde kustugunu doktora soyliyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kimoyunu yemeklerin üstü ne serpiyorum kimyon çayı iyi diyorlar ama daha demedim
Düz yatırmaman gerekiyor dedim canım Bebeğin aldığı besini hazmetmeden yaptırırsan yediği gaz yapar midesindeki geri gelir kusar akciğerlerine kaçma riski var aynı zamanda o yüzden 15-20 dk kucağında yani başı yüksekte olan bir pozisyonda kalması gerekir
Benim bebeğimde 3 aylık olmak üzere doğduğu günden beri çok kusuyor bazı bebeklerde oluyor biraz dik yatır ve yan yatır sürt üstü yatırma ona dikkat et kussada geri yutmaz o şekil emzirdikten sonra hemen kaldırma biraz bekle sonra gazını çıkar benim oğlumda öyleydi 3 4 aylıkken geçti şuan kızımda öyle hem kusuyor