Bebeğimi yine kaybettim😥

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Bebeğimi yine kaybettim😥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,143 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebeğimi yine kaybettim😥
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mizgin Fidan

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı akşamlar kızlar bir çoğunuz biliyordur bu üçüncü gebeliğim bugün 15+6 olmuştuk hastaneye cinsiyetini öğrenmeye gittim kalbinin 12+2 de durduğunu öğrendim, ikinci gebeliğimde de aynı şekilde kalbi 16+2 de durmuştu 19 haftalık olduğunda öğrenmiştik, çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum dua edin lütfen rabbim sabrını versin 🤲 Allah kimseye göstermesin inşallah 🤲 bebek bekleyenler sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲 dualarınızı eksik etmeyin 😥🥺
Geçmiş olsun cnm rabbim bidaa yasatmasin

Mizgin Fidan

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı akşamlar kızlar bir çoğunuz biliyordur bu üçüncü gebeliğim bugün 15+6 olmuştuk hastaneye cinsiyetini öğrenmeye gittim kalbinin 12+2 de durduğunu öğrendim, ikinci gebeliğimde de aynı şekilde kalbi 16+2 de durmuştu 19 haftalık olduğunda öğrenmiştik, çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum dua edin lütfen rabbim sabrını versin 🤲 Allah kimseye göstermesin inşallah 🤲 bebek bekleyenler sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲 dualarınızı eksik etmeyin 😥🥺
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah bu sefer sağlıkla kucagina alırsın inşallah çok geçmiş olsun cnm yaşadığın zor ama rabbim geç veriyorsa vardır bir bildigi her işte vardır bir hayır

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar