AminAllah şifa versin inşalah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok sagol canım allah razı olsunÖncelikle geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi yüzü suyu hürmetine bebeğine şifa versin inşallah. Tevekkül et dua et ve bebeğinin sana ihtiyacı olduğunu unutma. Eğer sen umudunu kaybedersen o da güçsüz düşer. Üzüntünü anlıyorum ama sütüne ihtiyacı var. Sıcak duş al göğüslerini ovala duş da bol bol süt yapıcı şeyler ye. Sağıp en azından bebeğine ulaştırasın sütünü o da kuvvetlenir en azından tekrar geçmiş olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin çok sagol canım allah razı olsun kimseye yasatmasın çok zor beterinden korusun rabbim hepimizin evlatlarınıCanım benim çok geçmiş olsun bi an önce atlatır bebiş iyileşirde evinize gidersiniz inşallah benim küçük oğlum da 16 günlükken bi sıkıntı yaşadık 2 hafta yoğun bakımda kalmıştı hastanede anne oteli diye bi bölüm vardı orada kalıyordum sadece günde 5 6 kez emzirmek için girebiliyordum yanına büyük oğlum annemdeydi çok zor oluyor biliyorum insanın içi gidiyor yanında değil diye ama Allah beterinden korusun, yenidoğan hemşireleri iyi oluyor merak etme güzel ilgileniyorlar bebeklerle. Sütün olmazsa bebiş ne yapacak çıkınca sen iyi ol ki oda iyi olsun tekrardan geçmiş olsun rabbim beterinden korusun