Bebeğimin emzik tutmasi için ne yapabilirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Bebeğimin emzik tutmasi için ne yapabilirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,682 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Bebeğimin emzik tutmasi için ne yapabilirim
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum ama hastanede verirdim bilseydim İlk anne olmanın acımediğini yaşıyorum hala 🤭
Valla kuzum ben hastanede hemen verdim ama şuan gele almıyor dili ile itekliyor vermek için ağzına tekrar tekrar verince de kusacak gibi yapiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen wc Bile hile gidemiyorum
Ben doğmadan sürme arabası almıştım canım hiç kullanmadım dışarıda evde ona bindiriyorum nereyi topluyorsam onunla götürüyorum beni izliyor😂😂 çok işime yaradı valla

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım 2 aylık emzik tutmasını istiyorum da sürekli atıyor, ne yapamam lazım sizce tutması için 🥺 bide kauçuk emzik alsam daha kolay tutar mı sizce anne memesine benzediği için tutar diye düşündüm ♥️
Ah gülüm bu benm de sorunum. Oğlumla şimdiki küçük bebeğim tutmadı emzik nabtıysam tutmadı. 1.5 yasındaki kızım da bişi yapmadan tuttu. Yani tamamen bebekte bitiyo iş 🤦‍♀️kaucuk emzikler var nette canım bi dene istersen bazıları damaklı tutmuyo kaucuk tutuyo

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım 2 aylık emzik tutmasını istiyorum da sürekli atıyor, ne yapamam lazım sizce tutması için 🥺 bide kauçuk emzik alsam daha kolay tutar mı sizce anne memesine benzediği için tutar diye düşündüm ♥️
Kuzum benimkide 2 aylık 6 çeşit emzik aldım hiç birini tutmuyo anne sütüne batırsanda süt tadı gidince fırlatıyo bazısı hemen tutuyo bazısı 3 aydan sonra bazsısıda hiç tutmuyo ara ara zorluyorum ama yok

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benimkide 2 aylık 6 çeşit emzik aldım hiç birini tutmuyo anne sütüne batırsanda süt tadı gidince fırlatıyo bazısı hemen tutuyo bazısı 3 aydan sonra bazsısıda hiç tutmuyo ara ara zorluyorum ama yok
Ben hep zorluyorum tık yok 😃😃

Ah gülüm bu benm de sorunum. Oğlumla şimdiki küçük bebeğim tutmadı emzik nabtıysam tutmadı. 1.5 yasındaki kızım da bişi yapmadan tuttu. Yani tamamen bebekte bitiyo iş 🤦‍♀️kaucuk emzikler var nette canım bi dene istersen bazıları damaklı tutmuyo kaucuk tutuyo
😒 denemekte fayda var diye deneyim dedim iste

Valla kuzum ben hastanede hemen verdim ama şuan gele almıyor dili ile itekliyor vermek için ağzına tekrar tekrar verince de kusacak gibi yapiyor

Ben doğmadan sürme arabası almıştım canım hiç kullanmadım dışarıda evde ona bindiriyorum nereyi topluyorsam onunla götürüyorum beni izliyor😂😂 çok işime yaradı valla
Bende bimdeki yer salıncakalrı var onunla götürüyorum evin içinde her yere 🤣🤣

Ben hep zorluyorum tık yok 😃😃

😒 denemekte fayda var diye deneyim dedim iste

Bende bimdeki yer salıncakalrı var onunla götürüyorum evin içinde her yere 🤣🤣
Nedir bizim bu cektiklerimiz 😂😂milletin çocuğuna yaramaz yaramaz dedikten sonra benim bebeğim 🤦daha 3 aylık sırt üstü felan yatirinca sürünüyor bı dur oğlum sen daha 3 ayliksin diyorum gülüyor 😂😂

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Nedir bizim bu cektiklerimiz 😂😂milletin çocuğuna yaramaz yaramaz dedikten sonra benim bebeğim 🤦daha 3 aylık sırt üstü felan yatirinca sürünüyor bı dur oğlum sen daha 3 ayliksin diyorum gülüyor 😂😂
😂😂 sen benim kızı gör birde varya koşacak resmen ayakları bi hareket ettiriyor 🤣🤣

Kauçuk emziği baya tavsiye ediyorlar dene tutar bence 😇
Teşekkür ederim canım

Tüm sayfalar yüklendi.