Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amin canım kız uyusun daha ne istiyorsun ya, ne yapsam uyumuyor yorgunluktan bittim diyeceğin günlerde gelir Allah korusun, bu günleri arar olursun maşallah de bişey olmaz uyusun, uyuyan çocuk daha sağlıklıdır canım emin ol, bide bebek daha huyu değişir merak etme sen bı öyle olur bı böyle , annem hep bana sen küçük Ken seni uyandırmasak günlerce uyuyabilir din derdi bana gayet sağlıklı ve tombul muşum . Ben iyiyim de canım Ali rahatsız biraz, sabah gayet iyiydi ne oldu anlamadım gece birde beni uyandırdı kusmuştu , midesi bulanıyo kusuyor yeni gözlerini kapattı uyur inşallah bişey mi dokundu anlamdım karnım ağrıyor anne diyip duruyor ne yapacağımı bilmiyorum , biraz yoğurt verdim uyudu şimdi, inşallah tekrarlamaz sabahtan git gek git gel canım çıktı, Ali sürekli böyle oluyor neden sence doktora götürüyorum bişey yok diyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya bende küçükken uykuya çok düşkündüm hatırlıyorum davul çalsan uyanmazdım öyle bir uyku aşkı vardı . Çok geçmiş olsun canım ya 2 gün önce ben öyle oldum mariyam bir anda bir karın ağrısı başladı sonra ani mide bulantısı ayy kusmasan ölüyordum. Ama ben üşüttüm soğuk aldım yani aliye gün içinde dikkat et canın çorapsız filan gezdirme çorba içir elinden geldiğince
Ya bende küçükken uykuya çok düşkündüm hatırlıyorum davul çalsan uyanmazdım öyle bir uyku aşkı vardı . Çok geçmiş olsun canım ya 2 gün önce ben öyle oldum mariyam bir anda bir karın ağrısı başladı sonra ani mide bulantısı ayy kusmasan ölüyordum. Ama ben üşüttüm soğuk aldım yani aliye gün içinde dikkat et canın çorapsız filan gezdirme çorba içir elinden geldiğince
Sana çekmiş desene o zmn , çok teşekkür ederim canım doktora götürdüm iğne yaptılar ilaç verdi , oda üşüttü sanırım ama şükür şimdi çok iyi, doktor salgın var dedi büyük küçük herkes hem ishal hemde mide ağrısı bulantısı var dedi , ben Ali'yi asla çorapsız gezdirmem canım o çorapları çıkardığı için çoraplı pantolonlar almışım çıkarmasın diye . Dün banyo yaptırdım sonra dışarı çıkardım üşüttü sanırım
Sana çekmiş desene o zmn , çok teşekkür ederim canım doktora götürdüm iğne yaptılar ilaç verdi , oda üşüttü sanırım ama şükür şimdi çok iyi, doktor salgın var dedi büyük küçük herkes hem ishal hemde mide ağrısı bulantısı var dedi , ben Ali'yi asla çorapsız gezdirmem canım o çorapları çıkardığı için çoraplı pantolonlar almışım çıkarmasın diye . Dün banyo yaptırdım sonra dışarı çıkardım üşüttü sanırım