Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Meyvelerde bol vitaminli aldırıyor olabilirCanım ben 36 haftalıkken gittim en son 3.kilo dedi bebeğin gelişimi güzel bir hafta önden gidiyor dedi doktor. Ne yiyorsun dersen yemekle pek aram yok bir tabağı bile zor bitiriyorum ama sürekli şeftali ve nektarı yiyorum günde 5 6 tane rahat yiyorum eşimin zoruyla da günde 2 sefer muz yiyorum muzu pek sevmem ama eşimi kırmak istemiyorum bunlarla alakası var mı bilmiyorum ama ilk oğlumda yemeğe daha düşündüm meyve yemiyordum 3 kilo doğdu bunu 3.500 4 arası bekliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim sizin de gönlünüzce olsunAz ve sık yemek bebeğin gelişimini olumlu etkiliyor diye okumuştum bir kitapta. Birden çok yediğin zaman anne kilo alıyor daha çok, az ve sık yediğin zaman ise anne alıyor evet ama bebek de kilo alıyor. 22. Hafta kontrolümde 587gr'dı bebeğim. Dr'un verdiği diyet listesini uygulamaya çalışıyorum en başından beri. Gönlünce olsun her şey
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Maşallah teşekkür ederim tavsiyen içinSelam benim kızım 4.200 normal doğdu, sana tavsiyem kuru yemiş ye fındık fıstık ne bulursan onlar bebege kilo aldırır.