Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tatlı anneler yardımınıza ihtiyacım var biliyorsunuz ki yeni doğum yaptım altı gün oldu. Bebeğim doğduğundan beri çok ishal ve sancısı var çok ağlıyor dayanamıyorum buna ne yapmalıyım sizce ishali normalmi geçermi sizce . Doktor ilaçtan dedi ama iki gündür ilaçlarımı içmiyorum bıraktım ama hala devam ediyor ishali ne yapım nasıl geçecek çok ağlıyor kıyamam ben ona
Geçmiş olsun canım bebekler yeni doğduğunda kakaları ishal gibi oluyor zaten ama aşırıysa normal değil tabi ilaçta verilmez daha ona el kadar yavrum kıyamam dra götürmedin mi canım? Bol bol emzir sen yediklerine dikkat et netten falan araştır ne yersen iyi gelir ona diye. Gazı tam çıkmadığı zamanda rahat edemez sürekli huzursuz olur bebekler ben ilk oğlum doğduktan 1 hafta sonra farklı sebeplerle üniversiteye götürmüştüm orada ki yenidoğan bölümündeki asistanlardan biri aldı kucağına sırtına sıvazlayarak değil de vurarak çıkarmıştı gazını o an sanki 1 haftalık gazını çıkardı çocuk büyük insan gibi şok olmuştum onuda araştır istersen netten bi, bebeği dik bi şekilde tutarak çok sert olmayacak şekilde vuruyorsun sırtına tutuş önemli ama ona bak netten inşallah faydasını görürsün canım
Götürdüm canım doktor ilaç falan veremem çok küçük dedi . Emzirmeye devam et dedi düzelir mış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Götürdüm canım. İlaçlarımı bırakmamı söyledi bana ama o hâlâ ishal durmuyor ishali benden mi kaynaklı acaba yediklerim den dolayı olabilirmi. Aslında dikkat ediyorum ama tam olarak ne yapılmalı bilmiyorum. Amin canım Allah razı olsun inşallah
Benim bebegimde yeni dogum yaptigimda cok isal oluyordu ozaman doktora gittim sordum normaldedi bebek daha kucuk buyudukce isali gecer dedi ama icin rahat edecekse gotur
Geçmiş olsun canım bebekler yeni doğduğunda kakaları ishal gibi oluyor zaten ama aşırıysa normal değil tabi ilaçta verilmez daha ona el kadar yavrum kıyamam dra götürmedin mi canım? Bol bol emzir sen yediklerine dikkat et netten falan araştır ne yersen iyi gelir ona diye. Gazı tam çıkmadığı zamanda rahat edemez sürekli huzursuz olur bebekler ben ilk oğlum doğduktan 1 hafta sonra farklı sebeplerle üniversiteye götürmüştüm orada ki yenidoğan bölümündeki asistanlardan biri aldı kucağına sırtına sıvazlayarak değil de vurarak çıkarmıştı gazını o an sanki 1 haftalık gazını çıkardı çocuk büyük insan gibi şok olmuştum onuda araştır istersen netten bi, bebeği dik bi şekilde tutarak çok sert olmayacak şekilde vuruyorsun sırtına tutuş önemli ama ona bak netten inşallah faydasını görürsün canım
Sağol canım. Götürdüm doktora doktor normal dedi antibiyotik ilaç kullandığım için olabilirmiş dedi. Hastanede hemşireler bana aynı söylediğin gibi bebeğin gazını çıkartmami söylediler her emzirmeden sonra gazını çıkartıyorum rahatlıyor. Ama sancısı ve ishali durmuyor olmadı tekrar çocuk doktoruna götürecem
Sağol canım. Götürdüm doktora doktor normal dedi antibiyotik ilaç kullandığım için olabilirmiş dedi. Hastanede hemşireler bana aynı söylediğin gibi bebeğin gazını çıkartmami söylediler her emzirmeden sonra gazını çıkartıyorum rahatlıyor. Ama sancısı ve ishali durmuyor olmadı tekrar çocuk doktoruna götürecem
Anladım canım sen ilaç kullandığın için olabilir doğru bunu sana yazan Dr bilmiyor mu çocuk emzireceğini niye ona göre ilaç yazmazlar ki hayret ben sancı gaz yüzünden diye anladım ondan farklı yöntem dene dedim canım yanlış anlamışım. İnşallah geçer bi an önce kıyamam kuzum benim ya biz bile dayanamıyoruz bazen ishal de karın ağrısına, gaz sancısına falan el kadar bebek ne yapsın hiç kıyamıyorum yeni doğdukları zaman çocuklara derdini anlatamıyor ağrısı sancısı bitmiyor nereye geldim ben böyle diyorlardır. Geçmezse dediğin gibi götür tekrar canım geçmiş olsun tekrardan
Canım benimde iki hafta kadar öyleydi daha emerken gazla BIRLIKTE bep az az yapıyordu ama şuan 28 günlük oldu kaka yapma sayısı azaldı ama hala kakasını sıvı yapıyor ama her çocuk bir olmuyor sen yediklerine DIKKAT et inşallah düzelir.
Anladım canım sen ilaç kullandığın için olabilir doğru bunu sana yazan Dr bilmiyor mu çocuk emzireceğini niye ona göre ilaç yazmazlar ki hayret ben sancı gaz yüzünden diye anladım ondan farklı yöntem dene dedim canım yanlış anlamışım. İnşallah geçer bi an önce kıyamam kuzum benim ya biz bile dayanamıyoruz bazen ishal de karın ağrısına, gaz sancısına falan el kadar bebek ne yapsın hiç kıyamıyorum yeni doğdukları zaman çocuklara derdini anlatamıyor ağrısı sancısı bitmiyor nereye geldim ben böyle diyorlardır. Geçmezse dediğin gibi götür tekrar canım geçmiş olsun tekrarda
İlacı içmeyi bıraktım zaten içmiyorum . Sorun değil ishal yüzünden sancı oluyor öyle ağlıyor yavrum kıyamam ona inşallah iyileşir doktor normal diyor ama ağrısı çok o öyle ağlayınca ben dayanamıyorum kıyamıyorum ona . Dediğin gibi derdini de anlatmayınca ağlamakta çözüm arıyorlar. Rabbim onları korusun inşallah Allah bütün bebeklere sağlık huzur versin inşallah
Canım benimde iki hafta kadar öyleydi daha emerken gazla BIRLIKTE bep az az yapıyordu ama şuan 28 günlük oldu kaka yapma sayısı azaldı ama hala kakasını sıvı yapıyor ama her çocuk bir olmuyor sen yediklerine DIKKAT et inşallah düzelir.
İnşallah canım . Benimde öyle daha emerken ishali geliyor sancısı tutuyor öyle ağlıyor ememiyor kıyamam ona canı çok yanıyor biliyorum rabbim yardım etsin inşallah
İlacı içmeyi bıraktım zaten içmiyorum . Sorun değil ishal yüzünden sancı oluyor öyle ağlıyor yavrum kıyamam ona inşallah iyileşir doktor normal diyor ama ağrısı çok o öyle ağlayınca ben dayanamıyorum kıyamıyorum ona . Dediğin gibi derdini de anlatmayınca ağlamakta çözüm arıyorlar. Rabbim onları korusun inşallah Allah bütün bebeklere sağlık huzur versin inşallah
İnşallah canım . Benimde öyle daha emerken ishali geliyor sancısı tutuyor öyle ağlıyor ememiyor kıyamam ona canı çok yanıyor biliyorum rabbim yardım etsin inşallah
Gaz olması normal ama ishal ve sancısı o biraz sıkıntılı bebekler dayanmıyor ki