Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım benimde aynı ama rahim ağzını kapatmamis ama erken kanaman erken doğum olabilir dedi eğer doğuma kadar çıkarsa riskli ameliyat olacak dedi kanamayı durduramayiz dedi bende çok korkuyorum benimde 26 hafta 3 gunluk allahım yardımcımız olsun insallahh
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben oğlumu 29 haftalik doğurdum süreç zor oluyo ama şükür sıkıntımız yok. Bunun için sıkıntı yapmayın. İnşallah erken doğmaz vakti saatinde gelir. İlk çocuğum erken doğduğu için bu gebeligimde cok daha korkuyorum sizi iyi anlıyorum. Saglikla gelsin bebisler İnşallah
Bazılarınıza cevap veremıyom kusurbkmayın mesaj bölümünüz kapalı sanırım bugün 28 haftalık olduk doktorum ilişki ağır iş yapmayacaksın bolca dinleneceksin dedi bende uyguluyorum perşembe günü 25 martta başakşehir hastanesine gidecem bakalım ordaki doktor ne diyecek sağlıkla kızımı kucağıma alım gerisi boş benim için şimdi gelmezsın çok küçük kilosu falan gelirse allah muhafaza yaşamaz dedı doktor
Bazılarınıza cevap veremıyom kusurbkmayın mesaj bölümünüz kapalı sanırım bugün 28 haftalık olduk doktorum ilişki ağır iş yapmayacaksın bolca dinleneceksin dedi bende uyguluyorum perşembe günü 25 martta başakşehir hastanesine gidecem bakalım ordaki doktor ne diyecek sağlıkla kızımı kucağıma alım gerisi boş benim için şimdi gelmezsın çok küçük kilosu falan gelirse allah muhafaza yaşamaz dedı doktor
Canım benimde aynı ama rahim ağzını kapatmamis ama erken kanaman erken doğum olabilir dedi eğer doğuma kadar çıkarsa riskli ameliyat olacak dedi kanamayı durduramayiz dedi bende çok korkuyorum benimde 26 hafta 3 gunluk allahım yardımcımız olsun insallahh
Canım sen neden 29 haftalik doğurdun aynı sıkıntı bendede var çok korkuyorum
Inşallah çıkar canım bende aynı durumdayım sende bana dua et seninkinin kilosu kac
Inşallah çıkar canım bende aynı durumdayım sende bana dua et seninkinin kilosu kac kilo
Doktorumda öyle dedi sezaryan dedi başka hastaneye gittim Seni kabul edemeyiz dedi başka doktorlara görün araştırma hastanelerine git kan lazım olabilir dedı biz müdahale edemeyiz dedi göründüğüm özel hastane
Benim eltiminde ilk baştan beri doğuma kadar öyleydi aşağıdaydı sürekli ayaklarını kaldır dinlen az iş yap 10-15 dinlen yine işini yap dedi arabaya binme yakın mesafe yürü topuklu ayakkabı giyinme ilacını iç ilişki zaten doğuma kadar yasak bunları yaptı doğuma yakın düzeldi sıkıntı olmadı şükür
Benim eltiminde ilk baştan beri doğuma kadar öyleydi aşağıdaydı sürekli ayaklarını kaldır dinlen az iş yap 10-15 dinlen yine işini yap dedi arabaya binme yakın mesafe yürü topuklu ayakkabı giyinme ilacını iç ilişki zaten doğuma kadar yasak bunları yaptı doğuma yakın düzeldi sıkıntı olmadı şükür