Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim doktor dediki bebek gelişkin üç hafta önden gidiyor büyük bir bebek dedi gülümseyerek dedi bunu sanırım kötü bişey değil bilmiyorum ama ondan beri sürekli bir korku var içimde bebekli kabuslar görüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla canım bende seninle aynı durumdayım ultrasona göre 34 haftalığım son adetime göre ise 32 kime göre neye göre gidicem hiç bilmiyorum yani anlıyacağın ultrasona göre 2 hafta önde
Bizim doktor dediki bebek gelişkin üç hafta önden gidiyor büyük bir bebek dedi gülümseyerek dedi bunu sanırım kötü bişey değil bilmiyorum ama ondan beri sürekli bir korku var içimde bebekli kabuslar görüyorum
Doktor üç hafta büyük görünüyor dedi sorun mu o zaman bu 28+4 günlükken ultrasonda 31+5 görünüyor dedi
Kafam karıştı benimde niye önde görünüyor anlamadım ama arkadaşım ultasona fazla güvenme dedi büyük görünüyor ama daha küçük doğuyor dedi bilmiyorum
Bebek ultrasonda 2-3 hafta büyük görünüyorsa bu normal mi iyi birşey mi kötü mü? Bide acaba şimdi son adet tarihi varya acaba ona göre hesap yapılıyor ya acaba bebek son adet tarihinden öncesinde mi oluyor da ondan mı büyük görünüyor kafam karıştı? Mesela arkadaşımın bebekleri için 2500 kilonun üstünde demişti doktoru fakat 2 kilo civarı doğdular yanılma payı da oluyor sanırım yani şimdi benim bebeğime 1700 gram dediler belkide 1500 falandir.
Doktor üç hafta büyük görünüyor dedi sorun mu o zaman bu 28+4 günlükken ultrasonda 31+5 görünüyor dedi
Kafam karıştı benimde niye önde görünüyor anlamadım ama arkadaşım ultasona fazla güvenme dedi büyük görünüyor ama daha küçük doğuyor dedi bilmiyorum