Bebek asagida

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Medine25 tarafından oluşturulan Bebek asagida başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,263 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek asagida
Konbuyu başlatan Medine25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Medine25

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bunu nasıl anlarım bilmyrm ki canım sıkılıyor bisey olur diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aşağıdan da tekme atıyor yani demekki herkeste farklı bende her yerde hissediyorm bazen kasıklarda falan

Aşağıdan da tekme atıyor yani demekki herkeste farklı bende her yerde hissediyorm bazen kasıklarda falan
Tekme attığı an elimi karnıma koyuyorum tam nerede tekme attığını anlayıp diyorum kuzum

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ben de hep öyleydi ama tekmeleri kasımlarımda hissediyorm bu normal mi acaba pazartesi kontrolum var doktoruma da sorucam ama gene de içim rahat değil

Kasıklarda tekmelerini hissediyorm o yüzden etrafmda herks dikkat et diyor bende korkuyorm ister istemez
Korkma canım normal o daha lavabodan cikamayacaksn

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Ben de hep öyleydi ama tekmeleri kasımlarımda hissediyorm bu normal mi acaba pazartesi kontrolum var doktoruma da sorucam ama gene de içim rahat değil

Kasıklarda tekmelerini hissediyorm o yüzden etrafmda herks dikkat et diyor bende korkuyorm ister istemez
Benim de oyle hatta vulvada hissediyorum o derece asagida ultrasonda gercekten de ayaklari asagida basi yukarida cikti bas asagida pozisyona gore daha sıkıntısı verir dedi dr. Ama korkulucak endise edilicek bir sey yok. Doguma kadar doner o zaman rahatlariz canim.

Medine25

Kayıtlı Üye
rank
Inşallah canım ya hayrlisiyla günü gününe doğursam başka bisey istemiyorm inşallah benim doktorum da senin doktorun gbi söyler de bir tehlikesi yoktr

30 hafta felan hafif hafif oldu ama her gebelik bir değil
Aynen bende de hala ara ara oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.