Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım benim ilk kızımda öyleydi ben hemen suda pisliğini arıtıp beyaz kalıp sabunla çıkıncaya kadar çitilerdim sonra makinaya atardım leke kalmazdı çamaşır sodasınıda merak ediyorum
Canım benim ilk kızımda öyleydi ben hemen suda pisliğini arıtıp beyaz kalıp sabunla çıkıncaya kadar çitilerdim sonra makinaya atardım leke kalmazdı çamaşır sodasınıda merak ediyorum
Hangi mevsimde dogucak canim ben Nisan'da dogum yapicam 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane tulum 5 tane alt üst takim aldim 5 tane çıtçıt li badi eldiven çorap 2 tane patik aldim takimlarin kendi sapkalari var ekstra sapka almadim oglumda nisanda doğmuştu cogu aldığım seyi giydirememmistim yazin zaten izmir cok sicak oluyor hep çıtçıtlı badi şort giydirmistim yaza dogruda artik kilo boy una gore yine kisa kollu bikac takim alirim çıtçıtlı body veya kisa tulum lardan alırım