Bebek giyim neler alınmalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havva.2412 tarafından oluşturulan Bebek giyim neler alınmalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,205 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek giyim neler alınmalı
Konbuyu başlatan Havva.2412
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bu kızım ilk cicisi

Ekli dosyalar

• IMG-20220218-WA0013.jpeg
    IMG-20220218-WA0013.jpeg
    514.7 KB · Görüntüleme: 159

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kız hepsine sıçtı hepsinin araması yuvarlak sap sarı doktora götürdüm aaa altına mı yapmış dedi yoo önceden kalan leke dedim bide çıkmıyorlar ya 😃
Canım benim ilk kızımda öyleydi ben hemen suda pisliğini arıtıp beyaz kalıp sabunla çıkıncaya kadar çitilerdim sonra makinaya atardım leke kalmazdı çamaşır sodasınıda merak ediyorum

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Hangi mevsimde dogucak canim ben Nisan'da dogum yapicam 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane tulum 5 tane alt üst takim aldim 5 tane çıtçıt li badi eldiven çorap 2 tane patik aldim takimlarin kendi sapkalari var ekstra sapka almadim oglumda nisanda doğmuştu cogu aldığım seyi giydirememmistim yazin zaten izmir cok sicak oluyor hep çıtçıtlı badi şort giydirmistim yaza dogruda artik kilo boy una gore yine kisa kollu bikac takim alirim çıtçıtlı body veya kisa tulum lardan alırım
Nisanın kaçına canım benimde nisanda olacak inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.