Sorum var bebek görünmedi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gamzooooş tarafından oluşturulan bebek görünmedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 58 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebek görünmedi
Konbuyu başlatan gamzooooş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gamzooooş

gamzooooş

Kayıtlı Üye
rank
merhaba kızlar bugün kontrlüm vardı sat göre suan 5+6 haftalık hamileyim ve karından muanede ultrasyonda sadecee kese ve yolk kesesi göründü ama benek görünmedi ? doktor haftaya gel dddi böle bi durumu yasayan varmı yolk kesesi var ise boş gebelik olması mümkünmü ?

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
merhaba kızlar bugün kontrlüm vardı sat göre suan 5+6 haftalık hamileyim ve karından muanede ultrasyonda sadecee kese ve yolk kesesi göründü ama benek görünmedi ? doktor haftaya gel dddi böle bi durumu yasayan varmı yolk kesesi var ise boş gebelik olması mümkünmü ?
Ben 6 haftalık iken gitmiştim bendede kese gorunmustu bebek gorunmemiste canım sonra doktor 1 hafta sonra çağırdı o zamanlar bende çok uzulmustum boş gebelik diye ama üzülme daha erken haftaya görünür minik kalp atislarinida duyarsın allahın izniyle

gamzooooş

Kayıtlı Üye
rank
Ben 6 haftalık iken gitmiştim bendede kese gorunmustu bebek gorunmemiste canım sonra doktor 1 hafta sonra çağırdı o zamanlar bende çok uzulmustum boş gebelik diye ama üzülme daha erken haftaya görünür minik kalp atislarinida duyarsın allahın izniyle
sagol cnm benim haftaya salıya yine randvu aldım bakalım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar