Bebek Hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ikizler annesi tarafından oluşturulan Bebek Hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,751 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek Hareketleri
Konbuyu başlatan Ikizler annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ikizler annesi

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün tam 33 haftalik olcam sanki bebegimin hareketlerinde yavaşlama azalma var normal mi acaba daha bikac gun once cok sert tekmeler atarken simdi sadece kaymalarını hissediyorum benim haftamda olan arkadaslar ozellikle durumunuzu belirtirmisiniz

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün tam 33 haftalik olcam sanki bebegimin hareketlerinde yavaşlama azalma var normal mi acaba daha bikac gun once cok sert tekmeler atarken simdi sadece kaymalarını hissediyorum benim haftamda olan arkadaslar ozellikle durumunuzu belirtirmisiniz
Korkma kuzum yerleri daraldigi ucun oyle bi weyler oluyor 37+6 benimde bazen oyle oluyor ara bir cok hereket eder aradaa yavawlar

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Evet baya korktum hareket var cok şükür ama güçlü değil aslinda 33haftaligim ama ultrasonda 35haftalik gözüküyor kilodan da olabilir mi bebek büyüdü sonuçta
Evet canim yerleri daraliyor eskisi gibi rahat deyiler ben 37 +0 gunumde nasil hareketliydi az kala agzima kadar gelecek sanirdim 😂😂37+6 olduk wimdi yavawladi bazen oluyor boyle stres yapma sakin ol canim

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Sen nasılsın aytenim iyi misin agrilarin varmi
Belimde cok fazla agri var canim uzansam bile agriyor belim hep cok wukur ki bitdi karantinim yalanci covid adim bitdi dogumum gerceklewirse kendi doktoruma gide bilicem inwallah daha test falan vermeyecem testi birak bebek dogmayinca daha hastaneye adim bile atmam yemin ederim cok acimasizlar ya nerde acimasizlar var beni buluyor arkadaw bunaldim😫😫😫

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Belimde cok fazla agri var canim uzansam bile agriyor belim hep cok wukur ki bitdi karantinim yalanci covid adim bitdi dogumum gerceklewirse kendi doktoruma gide bilicem inwallah daha test falan vermeyecem testi birak bebek dogmayinca daha hastaneye adim bile atmam yemin ederim cok acimasizlar ya nerde acimasizlar var beni buluyor arkadaw bunaldim😫😫😫
Kurban olurum canim benim😣bebegini bi al kucagina sonra zaten gormeyeceksin bidaha yuzlerini insallah💙

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Sen nasılsın aytenim iyi misin agrilarin varmi
Hadi inwallah teyzesinin bal kupunun gelmeyine cok az kaldi sag salim al kucagina canim benim 🤲🏻♥️💋 seni ne kadar cok sevdiyimi biliyorsun ilk arkadawim burdaki sensin hepiniz arkadawim oldunuz hepinizi cok seviyorum amma ilk seni tanidim burda 😍😍iyikide tanimiwim hepinizi 🤲🏻🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kurban olurum canim benim😣bebegini bi al kucagina sonra zaten gormeyeceksin bidaha yuzlerini insallah💙
Kurbanin kuzu olsun bitanem inwallah rabim nasib ederse 🤲🏻🤲🏻💋♥️her weyden gozum korktu 😣 daha kime inanacam

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Hadi inwallah teyzesinin bal kupunun gelmeyine cok az kaldi sag salim al kucagina canim benim 🤲🏻♥️💋 seni ne kadar cok sevdiyimi biliyorsun ilk arkadawim burdaki sensin hepiniz arkadawim oldunuz hepinizi cok seviyorum amma ilk seni tanidim burda 😍😍iyikide tanimiwim hepinizi 🤲🏻🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kurbanin kuzu olsun bitanem inwallah rabim nasib ederse 🤲🏻🤲🏻💋♥️her weyden gozum korktu 😣 daha kime inanacam
Sen benim canımsın ❤ yusufumuzu da alacaksin sag saglim kucagina hersey cok guzel olacak korkma telas yapma dualarm sennle esin de gelecek insallah dogumdan sonra bebegin dogunca sana eğlence çıkacak onunla vakit cok hizli gececek😇

Tüm sayfalar yüklendi.