Bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysu çelik tarafından oluşturulan Bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,745 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Aysu çelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kendimce

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
18+0 haftalığım kızlar bu sabah rüya mı gerçek mi anlamadım ama iliklerime kadar hissettim bebek peş peşe üç kere tekme attı hissettim. Bir dakika kadar sonra yine tekme attı bir kere . Bu rüya miydi gerçek miydi anlamadım ama ne damar atması ne kelebek kıpırtısı resmen tekme yani . önceden tecrübe etmediğim bir duyguydu . Yorum yaparsanız sevinirim .

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk 20 haftalıkken hissetmiştim 3 defa arka arkaya olmuştu erkek bebeklerde daha erken hisseden oluyor arkadaşımın oğlu olacak o 18. Haftada hissettim demişti

SBA-

Kayıtlı Üye
rank
18+0 haftalığım kızlar bu sabah rüya mı gerçek mi anlamadım ama iliklerime kadar hissettim bebek peş peşe üç kere tekme attı hissettim. Bir dakika kadar sonra yine tekme attı bir kere . Bu rüya miydi gerçek miydi anlamadım ama ne damar atması ne kelebek kıpırtısı resmen tekme yani . önceden tecrübe etmediğim bir duyguydu . Yorum yaparsanız sevinirim .
Hissettiğiniz bebeğinizin hareketidir bebişim erkek ve çok hareketli 😊

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Hissettiğiniz bebeğinizin hareketidir bebişim erkek ve çok hareketli 😊
Yaaaaaaa ay çok sevindim gece umutsuzca yatmistim daha hissetmeme çok var diye sabah böyle birşeyle karşılaştım bana sürpriz yaptı bebek . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyenler için tabi . Sizinde bizim de .

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Ben de 17.haftada bi iki kere hissettim sonra ara ara olmaya başladı şuan hemen hemen hissediyorm ama çok net hareketlerini

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım ben henüz 19.haftadayım hissetmem sanıyordum ama benim bebeğim hep kafa aşağı duruyor o yüzden kasıkta kafasını hissedebiliyorum sanırım kafası orda olduğu için hissediyorum bu durum beni korkutuyor ama yinede hissetmek güzel evet bambaşka hemde ☺️☺️
Kasıkta mi senin ki benim ki de ters di sonra dan döndü sırtı dışarı bakıyordu geçen hafta . Ben bacaklarını hissettim heralde .

Tüm sayfalar yüklendi.