Hergün sade şişe sodası iç ve kaşar peyniriKızlar hamilelikte Çocuğa en iyi ne kilo yapar ne yediniz Kaç kilo dogurdunuz ben 33 haftaliğim![]()
Hergün sade şişe sodası iç ve kaşar peyniriKızlar hamilelikte Çocuğa en iyi ne kilo yapar ne yediniz Kaç kilo dogurdunuz ben 33 haftaliğim![]()
Soda neden merk ettmHergün sade şişe sodası iç ve kaşar peyniri
Kaşar,kırmızı et,süt ve süt ürünleri,kuruyemş,meyveler doktorum bunları dedi bana.Kızlar hamilelikte Çocuğa en iyi ne kilo yapar ne yediniz Kaç kilo dogurdunuz ben 33 haftaliğim![]()
Neden erken doğum oldu canım valla kilosunu bilmiyorum sehir hastanesine gidiyorum soylemiyolar arıza var makinede cart curt diyolar 1 hafta sonra randevu var bakalımValla ne kilo aldıran yiyecekleri yedim ama 34+3 doğdu 2.333 gramdi bence kişiden kişiye degisiyo cnm senin kaç kilo suanda cnm
Teşekkür ederim canımCanım ben bol bol kuruyemiş kaşar peyniri meyve ve meyve kuruları tükettim aşure çok güzel kilo aldırıyor söyliyim![]()
Teşekkür ederim canımCanım ben bol bol kuruyemiş kaşar peyniri meyve ve meyve kuruları tükettim aşure çok güzel kilo aldırıyor söyliyim![]()
Maşallah ne güzelValla kuzum ben hiç öyle kilo aldıran şeyleri yiyeyim diye dikkat te etmemiştim ama masallah kızım 3800 doğmuştu
Sağol canımNeden erken doğum oldu canım valla kilosunu bilmiyorum sehir hastanesine gidiyorum soylemiyolar arıza var makinede cart curt diyolar 1 hafta sonra randevu var bakalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım
Maşallah ne güzel![]()
Magnezyum ve mineraller yönünden zengin olduğu için günde bir tane maden suyu öneriyorlarSoda neden merk ettm
Kuzum ben ilk gebeliyimde kilo aldıracak bir şeyler yimedem hiç doğru dürüst bişiyler yiyemiyordum ama maşaallah kızımın kilosu iyiydi bunda da kilo yapacak bişiyler yimiyorum bence ne yersen ye çoçuk aldığı kilonu alır ama kaşar peyniri,muz,kuru yemiş,süt ürünleri,meyveler falan kilo yapıyor diyolarKızlar hamilelikte Çocuğa en iyi ne kilo yapar ne yediniz Kaç kilo dogurdunuz ben 33 haftaliğim![]()
Canim balık yağı vs kullanıyorum ben efa mom bence güzel kilo aldırıyor şuan 34+5 olduk 34 de gittiğimde 2465gr dedi boyu ise 43 cmdi ben birde şeker diyeti yapıyorum karbonhidrat vs yemiyorum hiç meyve ama ölçülü genelde kalsiyum ağırlıklı besleniyorum kaşar özellikle günde bir adet tansiyon problemi yoksa sade soda önerdi doktor o zaten alıyor yani stres yapma bebisler sünger gibi neye ihtiyacı varsa bizden çekiyor zaten biz kendimiz için yemeliyizKızlar hamilelikte Çocuğa en iyi ne kilo yapar ne yediniz Kaç kilo dogurdunuz ben 33 haftaliğim![]()
Katılıyorum canımCanim balık yağı vs kullanıyorum ben efa mom bence güzel kilo aldırıyor şuan 34+5 olduk 34 de gittiğimde 2465gr dedi boyu ise 43 cmdi ben birde şeker diyeti yapıyorum karbonhidrat vs yemiyorum hiç meyve ama ölçülü genelde kalsiyum ağırlıklı besleniyorum kaşar özellikle günde bir adet tansiyon problemi yoksa sade soda önerdi doktor o zaten alıyor yani stres yapma bebisler sünger gibi neye ihtiyacı varsa bizden çekiyor zaten biz kendimiz için yemeliyiz