Bebek kilosu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Bebek kilosu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,657 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek kilosu
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 37 hafda icin bebek kilosu 2 kq 800 qr iymi?
Bugun konturala gitdim dr bebek 20 gun erzide dogarsa daha iyi olur dedi zaten verdigmiz ilacin tesirinen 20 gune anca dogar dedi gitikce sabrim.kalmadi artig doğsun isdiyom
İyi bence canm kilosuna fazla takılma yeterki sağlıklı olsun zayıf bebisler çabuk toparlanıyor canm sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah❤️

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bugun konturala gitdim dr bebek 20 gun erzide dogarsa daha iyi olur dedi zaten verdigmiz ilacin tesirinen 20 gune anca dogar dedi gitikce sabrim.kalmadi artig doğsun isdiyom
Benimkine 2900 dedi 37 de yarın doğum yapacam 3 kiloyu geçer merak etme demişti 200 Gr almış olsa yeter senin ki 3 500 Gr felan olur canım 20 güne

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım 37 haftada 3650du kuşum. 38+5te doqum yaptım 4kilo doqdu. Kilo alsın diyorsan qünlük muz süt kaşar cewiz yumurta peynir ye ben birde marolu çok yiyordm

Efsane1999

Kayıtlı Üye
rank
Bugun konturala gitdim dr bebek 20 gun erzide dogarsa daha iyi olur dedi zaten verdigmiz ilacin tesirinen 20 gune anca dogar dedi gitikce sabrim.kalmadi artig doğsun isdiy eslinde canım ama

Yaxşıdı canım menim 37 heftemde 3 kilo 75 qr idi seninkide az deyil yaxşıdı

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım 37 haftada 3650du kuşum. 38+5te doqum yaptım 4kilo doqdu. Kilo alsın diyorsan qünlük muz süt kaşar cewiz yumurta peynir ye ben birde marolu çok yiyordm
Masallah peki süt hazır mi içtiniz?Inek sütü mü?

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
İyi bence canm kilosuna fazla takılma yeterki sağlıklı olsun zayıf bebisler çabuk toparlanıyor canm sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah❤️
Evet canim saglikli.olmasi daha önemli
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim aslinda normal dogim olacagi icin cok kilo almasini isdemiyorum birazcik alsin yeter diyorum

Yaxşıdı canım menim 37 heftemde 3 kilo 75 qr idi seninkide az deyil yaxşıdı
He hekimde.dedki az deyil.mene azmis kimi.geldi

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Masallah peki süt hazır mi içtiniz?Inek sütü mü?
Hazır süt içtim kuşum 3 aymda başladım doqum yaptqim qune kadar aralıksız içtim

Evet canim saglikli.olmasi daha önemli

Canim aslinda normal dogim olacagi icin cok kilo almasini isdemiyorum birazcik alsin yeter diyorum

He hekimde.dedki az deyil.mene azmis kimi.geldi
Bende normal yaptım kolay oldu kuşum. 2ci doqumumdu. İlk doqumumda oqlum 3500 doqdu

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Yaxwidir canim esas can sagliqidir dogana qeder onsuz kilo alacaq yene sag salmat al korpeni qucaqina inwallah

Tüm sayfalar yüklendi.