Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence şart hem virüs var hem bebeğin teni çok hassas dış dünyaya alışkın degil her ne kadar olsa üzerinde kalan ufacık toz tüy ip bile alerji yapabilir
Ben 14 yıl tekstilde çalıştım neler yapıldığını çok gördüm yıka ve ütüle bnce temiz gibi duruyor ama degmedikleri yer kalmıyor bi de pandemideyiz kaç kişinin eli değiyor o kıyafete öyle düşün
Tabiki yıkanmalı virüsten dolayı değil virüsten öncede yapılması gereken kendine aldığın birşeyi bile yıkayıp ütülemeden giymemelisin ki bebek kıyafetleri kesinlikle yıkanıp ütülenmeli çarşafından yastığına çorabına varana kadar bebeğe dair ne var ise yıkanmalı
Tabiki yıkanmalı virüsten dolayı değil virüsten öncede yapılması gereken kendine aldığın birşeyi bile yıkayıp ütülemeden giymemelisin ki bebek kıyafetleri kesinlikle yıkanıp ütülenmeli çarşafından yastığına çorabına varana kadar bebeğe dair ne var ise yıkanmalı