Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Dalin sampuan aldım cnm .. herkes kullanıyor çevremde baya iyi bebeğe uygun şampuan.. ben 900 ml 30 TL aldım indirimdeydi. Deterjan olarak normal evde hangisini kullaniyorsam onu kullanacam ben.. benimde ilk gebeliğim yani deterjan bence öyle ayrı kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum
Sebamed yenidoğan şampuanı düşünüyorum zaten bayağı uzun süre gider bebeğe deterjan olarakta sabun tozu alicam onu araştırıyorum Dalin mi dalan mı kararsizim
Sebamed yenidoğan şampuanı düşünüyorum zaten bayağı uzun süre gider bebeğe deterjan olarakta sabun tozu alicam onu araştırıyorum Dalin mi dalan mı kararsizim
Canım bende çok fazla araştırma yaptım sebamed yeni dogan şampuanını aldım. Deterjan olarakta dalan sabun tozu olarak aldım. Dalan daha iyi dedi çevremdekiler. İndirimdeyken 5 6 tane aldım 2mizde aynı şekilde düşünmüşüz bende dalşn ve dalan arasında kalmıştım. Dedigim gibi çok kişi dalanı önerince dalan aldım
Canım bende çok fazla araştırma yaptım sebamed yeni dogan şampuanını aldım. Deterjan olarakta dalan sabun tozu olarak aldım. Dalan daha iyi dedi çevremdekiler. İndirimdeyken 5 6 tane aldım 2mizde aynı şekilde düşünmüşüz bende dalşn ve dalan arasında kalmıştım. Dedigim gibi çok kişi dalanı önerince dalan aldım
Dalinin tamamen doğal olmadığını bilin instegramda premaveonunanneliği sayfası var içerikleri araştırıp paylaşıyor kimyasal olmayan baya marka var bende hangisi iyidir göz yakmaz onu araştırıyorum
Çoğu diş macunu deterjan falan ne ararsanız ıslak mendil bebeler için doğal yazanlarda bile pargüm falan varmış